”Lijepom našom” u srijedu u Širokom Brijegu

Pet najbržih posjetitelja nagrađeno je u utorak navečer s ulaznicom za javno snimanje emisije ‘Lijepom našom – Mostovi kultura’ u Širokom Brijegu kojoj smo medijski promotor.

Dobitnici, koji su obaviješteni mailom, svoje ulaznice mogu preuzeti na prodajnom mjestu na ulazu u dvoranu Pecara u srijedu 2. prosinca u vremenskom razdoblju od 17.00 do 17.30 sati.

U proteklih 18 godina od kada se snima glazbeno-scenski spektakl Hrvatske radiotelevizije ‘Lijepom našom’ po treći puta javno snimanje će se održati u Širokom Brijegu.

Prvi puta javno snimanje emisije ‘Lijepom našom’ održano je 1997. godine ispred crkve na Širokom Brijegu što je bio i prvi izlazak i snimanje ‘Lijepe naše’ izvan Republike Hrvatske.

Drugi puta snimanje emisije ‘Lijepom našom’ održano je 2004. godine na stadionu ‘Pecara’, a treći puta snimanje emisije ‘Lijepom našom’ održat će se u srijedu 2. prosinca s početkom u 19 sati u Gradskoj sportskoj dvorani ‘Pecara’.

Cijena ulaznice je 5 KM. Ulaznice se mogu kupiti u hotelu ‘Park’, Turističkoj agenciji ‘Miškić bus’, Restoranu – Pizzerii ‘Barrique’, Caffe-u ‘Pavo’ u Kočerinu, Benzinskoj postaji ‘Vaske benz’ u Ljutom Docu i Benzinskoj postaji ‘Miškić benz’. Na sami dan javnog snimanja (srijeda) ‘Lijepom našom – Mostovi kultura’ ulaznice se mogu kupiti na ulazu u dvoranu već od 17 sati.

Portal Jabuka.tv je medijski pokrovitelj ovog događaja.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Sta rec za cestitku nacelnika ,svak moze pogrijesit ali on to stalno u bitnim stvarima grijesi . Lijepom nasom je bilo lijepo ali voditelj i izvodaci su bitni .

  • Ma nije ni cudo sto gradonacelnik
    pogrijesi kada imas ovoliko krpelja na ledima .Sami kriticari ajde stavite
    se vi malo u ulogu pa bilo bi mjau mjau.

Komentiraj: