Zoofilija: U Beogradu postoje “životinjski bordeli” koji nude seks sa psima

Turisti zoofili organizirano dolaze u Srbiju, većinom iz Njemačke, Nizozemske, Švedske i Velike Britanije, tražeći sreću u “životinjskim bordelima“, gdje plaćaju za seks sa životinjama!

Osim imanja na selu, koji turistma zoofilima nude konje, krave, koze i magarce za seks, i pojedini vlasnici pasa putem interneta prodaju svoje ljubimce za “posebne usluge”, a kako tvrde članovi Udruge za borbu za prava životinja “Levijatan”, nekoliko bordela s psima nalazi se u Beogradu.

Činjenice:

– najveći broj seksualnih odnosa sa životinjama zabilježen je na farmama
– ljudi najčešće imaju seks s kozama, ovcama, magarcima, psima, mačkama, guskama i kravama
– najveća zoofilska zajednica na internetu ima nekoliko desetina tisuća članova
– zoofilija je legalna u Brazilu, Meksiku, Tajlandu, Finskoj, Mađarskoj i Rumunjskoj
– u većini država zoofilija je kazneno djelo
– u Srbiji je sve više bordela i farmi koje putem interneta nude seks sa životinjama
– za seks sa životinjama plaća se između 70 i 150 eura

Specijalizirana imanja i štale

“Životinjski bordeli su zapravo specijalizirana imanja i štale na selu, uglavnom s kravama, konjima i magarcima, do kojih oni željni seksa sa životinjama najčešće dolaze putem internet oglasa. Najveći broj turista zoofila dolazi iz Njemačke, Nizozemske, Švedske i Velike Britanije, a u Srbiju stižu u organiziranim turističkim grupama, uglavnom autobusima, i na prvi pogled se nimalo ne razlikuju od ostalih turista. Kada stignu na imanje, seljak im pokaže štale, gdje turisti mogu izabrati s kojom životinjom će imati seks, a za to su obvezni vlasniku imanja platiti između 70 i 150 eura. Za uslugu snimanja kamerom, s obzirom na to da ima i onih koji žele da im ‘intimni momenti s kravom’ ostanu trajno zabilježeni, mora se izdvojiti još 50 eura”, tvrdi izvor Alo.rs i dodaje da većina farmera u tome ne pronalazi ništa loše, već da “prodaju” svojih životinja vide kao način zarade novca.

Da su nesretne životinje svjedoci i žrtve brutalnosti ljudskoga roda u 21. stoljeću, motiviranoga isključivo zaradom, potvrđuje i Pavle Bihal, predsjednik Udruge za zaštitu životinja ‘Levijatan’, koji je nedavno otkrio da se na tajnoj lokaciji u Beogradu nalazi bordel u kojem pse omamljuju, muče i seksualno zlostavljaju. Ta udruga na svom Facebook profilu postavila je fotografiju od koje se ledi krv u žilama. Na fotografiji se vidi omamljen pas, kojem su navučene crne mrežaste najlon čarape.

“Imamo informacije s nekoliko strana da postoji jedan klub, to jest stan u kojem se sve to događa. Čekamo da nam jave lokaciju, a nakon toga planiramo slučaj prijaviti nadležnim institucijama. Pedofilija, silovanje i ovo su tri najodvratnije stvari koje se mogu zamisliti. To su bolesnici koje je vrlo teško uhvatiti, a kazne za takva djela su male”, navodi Bihal za Alo.rs.

Brojke:

– 4 posto žena barem jednom je imalo seks s nekom životinjom
– 8 posto muškaraca imalo je seks sa životinjom
– 17 posto muškaraca s farmi probalo je seks sa životinjom
(izvor: Kinsejev izveštaj)

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Zoofilija ili sodomija predstavlja doživljavanje spolnog zadovoljstva prilikom spolnog odnosa sa životinjama. To je najstarija nastranost.
    Rasprostrajena je na svim dijelovima zemlje. Promatranje spolnog odnosa životinja izaziva poistovjećivanje s njihovom hrabrošću. Može biti aktivna i pasivna. Ona oslobađa osobu straha da će biti odbijena. Često je prisutna u djetinjstvu.
    Medicina svrstava ovo oboljenje u parafilije, kategoriju srodnih duševnih poremećaja u grupi poremećaja spolne sklonosti.

    2
    3
  • Jesi vidio stranci vamo traze srecu sa nasim kozama tj sa srpskim…a vi bi u svit bili isli.Tamo je bolan sve manito i nastrano i bolje vamo bit gladan kruha a imat obitelj svoju.sklanjaj ovo da dica ne citaju .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.