Žene bolje flertuju od muškaraca

S godinama, mnogi se parovi počinju uzimati zdravo za gotovo što je jedan od uzroka otuđenja u vezi, pa tako i samog raspada veze. Imate li ponekad osjećaj da bi mogli proći dani, a da vaš partner uopće ne primijeti da vas nema? Ili, imate osjećaj da jednostavno ne cijeni ništa što radite za njega, za vas oboje, pa tako i cijelu obitelj?

Vjerujte, niste same, makar to i nije neka utjeha. Naime, mnoge žene smatraju, u biti uvjerene su da ih njihovi partneri ne cijene, makar čine sve da osiguraju njima i cijeloj obitelji sve ono što je potrebno, piše zena.hr.

U čemu je stvarno problem? Stvar je u tome da parovi se nakon nekog vremena počinju uzimati zdravo za gotovo, te nemaju osjećaj kao da svaki dan i dalje moraju raditi na vezi. Činjenica je da oba dvije strane moraju raditi na poboljšanju veze i ne samo zajednički naporima nego i individualno.

Za to postoje određeni trikovi, koje možete isprobati kako biste ponovno dobile pažnju svojeg muškarca. Zapamtite ponekad je potrebno toliko malo kako biste postigle toliko puno. Neka vam ove ideje budu samo temelj za razvoj vlastitih malih trikova. Uostalom vi najbolje znate što „pali” kod vaših muškaraca. A, ako i ne znate, vrijeme je da naučite.

1. Manje je više
Kuhate mu ručak, perete i glačate odjeću, čistite za njim i tako dalje… E, pa vrijeme je da prestanete! Što više radite i trudite se, on će se sve više opuštati i neće dići prstom. Na žalost, nije stvar toliko u lijenosti i sebičnosti, nego je stvar u muškoj prirodi. Zauzmite se za sebe. Recite da više nećete prati i glačati njegovu odjeću jer imate previše posla ili da ćete umjesto toga baviti svojih hobijem, pa neka on preuzme dio tih poslova. Jednom kada ih iskusi, sigurno će vas početi više cijeniti.

2. Volite sebe više
Samopouzdanje u svoj izgled je samo po sebi seksi. Uopće nije toliko bitno jeste li visoki, niski, mršavi, debeli…muškarci vole žene koje imaju samopouzdanja u svoje tijelo, jer to jednostavno iz njih – zrači. Naravno, samopouzdanje ne dolazi samo od sebe, niti preko noći, pa ako je potrebno, glumite barem na jedan dan. Uredite se, odjenite svoje omiljeno seksi donje rublje, depilirajte se ili učinite bilo zbog čega se osjećate seksi. Zavodite ga suptilno i onda se pravite da ne znate od kuda njegova reakcija.

3. Budite sebične
Život vrlo lako može postati rutina, posebno kada ste vi jedini koji radite sve za druge. Na kraju uopće nemate vremena za sebe i osjećate se ogorčeno. Vrijeme je da postanete barem malo sebični i zamolite partnera neka vas rastereti obaveza na nekoliko sati kako biste imali vremena za nešto što vi želite raditi. Ako je ikako moguće, neka vam to vrijeme postane rutina, vi ćete se osjećati mnogo bolje i ispunjenije, a vaš partner će vas početi doživljavati ponovno kao osobu koja zna što želi i što hoće, te vas posljedično tome i više cijeniti.

4. Budite – tvrdi orah
Muškarci po prirodi vole loviti, pa je na vama da glumite lovinu koja im uvijek izmakne za dlaku. Obucite se zavodnički, odvedite ga na večeru, flertujte s njim, odugovlačite odlazak kući. Do kraja večeri ćete ga vrtjeti oko malog prsta. Cijeli dan „pritišćite” prave „gumbiće”, ali mu nemojte dati da bude po njegovome tako dugo dok vi nećete to htjeti. Ne popuštajte pred njegovim hirovima i zahtjevima, ali mu dajte do znanja da ste spremni učiniti kompromis ako će sve teći prema planu.

5. Gradite svoje samopouzdanje
Žene najčešće imaju tendenciju da više truda ulažu u izgradnju samopouzdanja svoje partnera, umjesto da rade na svojem samopouzdanju. Vrijeme da upravo istu tu tehniku radije upotrijebite na sebi nego na drugima, jer najbolji temelji za samopouzdanje se grade od vas samih, a ne od strane partnera, prijatelja i obitelji. Malim, ali sigurnim koracima radite na sebi. Počnite razmišljati o jednoj stvari u kojoj ste dobri i o jednoj stvari koja vam se sviđa na vama. Svaki dan sjetite se nove stvari, te ponovite ono o čemu ste razmišljali dan prije. Uskoro ćete imati dobru bazu od koje ćete moći krenuti dalje. Vaše samopouzdanje će primijetiti i partner koji će vas nakon toga sigurno više cijeniti.

6. Budite i ostanite privlačna žena
Neke žene kada započnu vezu, često zauzimaju stav „Zauzeta sam, ne dirajte me!”. Taj stav može preći u naviku, pa ga neke žene zbog poslovnih i privatnih obaveza započinju koristiti i s partnerom, što može imati samo negativan utjecaj. Na žalost, to vrlo lako može preći u naviku kojoj se teško oduprijeti. Zapamtite, vi ste još uvijek žena i iskoristite svoje čari. Nemojte odbacivati niti svojeg partnera, ali niti nevino flertovanje s drugim osobama. To je sve dio života i komunikacije. Budite dostupni!

7. Imate razumijevanja
Muškarci češće svojim djelima vole pokazivati svoju ljubav prema vama, mnogo rjeđe riječima. Jedan od načina može biti i rad, jer osjećaju potrebu da moraju vama i svojoj obitelji osigurati bolju budućnost. Ne rade samo zato jer strašno vole svoj posao i novac. Iako ponekad nije sve tako jednostavno i lako, vjerujemo da ako pokažete partnerima da cijenite ono što rade da će se i oni potruditi da vam uzvrate istom mjerom, te se pobrinuti za vas kako najbolje znaju.

8. Prihvatite njegove komplimente
Tijekom dugih godina veze sve je manje komplimenta, pa kada i dobijete koji s vremena na vrijeme, često ne ga znate cijeniti na pravi način. Primjerice, on vam kaže „Ova haljina ti lijepo stoji”, a vi mu kažete, „Ma, to je haljina stara 10 godina, već je isprana i ofucana”.Kada tako reagirate, on će imati osjećaj kao da odbacujete njegov kompliment, te vam još teže dati sljedeći. Zahvalite mu na komplimentu i iskoristite priliku za flertovanje i da postignete ono što zaista želite, a to je više pažnje.

9. Flertujte i šalite se
Poznato je da žene mnogo bolje flertuju nego muškarci, ali isto tako nakon dugih godina veze, jednostavno se prestaju „zamarati” s time, jer ne osjećaju potrebu za tim oblikom komunikacije. Ako ste prestali flertovati sa svojim partnerom, trebat će vam vremena da vas ponovno primijeti i shvati što ustvari radite. S nekima će trebati mnogo truda, ali ne odustajte.

Book private accommodation in apartments in Croatia. We recommend: Peninsula Peljesac, Peljesac apartments, Island Mljet, Mljet apartments, Island Korcula, Korcula apartments, Elaphiti Islands, Islands Elaphiti apartments

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.