Zatvara se GP Gabela

Mješovito povjerenstvo za praćenje provedbe Ugovora između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine o graničnim prijelazima na sjednici 7. studenoga ove godine donijelo je odluke koje se odnose na stalne granične prijelaze za pogranični promet, izvijestila je u petak Granična policija BiH.

Sukladno odlukama Povjerenstva, privremeno je odobren međunarodni promet preko stalnih graničnih prijelaza za pogranični promet: Kozarska Dubica ‒ Hrvatska Dubica i Hadžin Potok ‒ Bogovlja u trajanju od tri mjeseca, odnosno do održavanja naredne sjednice Povjerenstva. Povjerenstvo je donijelo i Odluku o privremenom međunarodnom prometu putnika preko stalnog graničnog prijelaza za pogranični promet Gabela Polje I ‒ Gabela do 20. studenoga 2017.

Sukladno Odluci Povjerenstva, privremeno je promijenjeno radno vrijeme stalnih graničnih prijelaza za pogranični promet: Vinica ‒ Aržano Pazar, Subašići ‒ Dvorine, Zagrad ‒ Pašin Potok i Tržačka Raštela ‒ Kordunski Ljeskovac. Do naredne sjednice Povjerenstva ovi granični prijelazi će raditi 24 sata, navodi se u izviješću.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.