Zastupnički dom o izboru predsjednika FBiH

Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH u utorak (12:00) će održati 3. izvanrednu sjednicu na kojoj će jedina točka dnevnog reda biti Odluka o izboru predsjednika i dva potpredsjednika FBiH.

Rukovodstvo Federacije Bosne i Hercegovine izabrano je na drugoj izvanrednoj sjednici tog doma, Lidija Bradara iz HDZ-a, Refik Lendo iz SDA i Igor Stojanović iz SDP-a.

Iako je rukovodstvo po principu međusobnog dogovora trebalo odlučiti tko će biti predsjednik FBiH, taj dogovor nije postignut, zbog čega će o tome odlučivati Zastupnički dom.

Podsjećamo, Lendo se nije odazivao na sastanke s Bradarom i Stojanovićem čime je blokirao izbor predsjednika i potpredsjednika FBiH.

Schmidt poništio Zakon o nepokretnoj imovini RS-a; Dodik odbacio odluku

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • vidi ovoga oficira JNA koji mrzi Hrvate.
    Takvi oficiri JNA koji mrze Hrvate okrenuli su naivan boŝnjački narod protiv Hrvata.

  • Oficir JNA koji je učestvovao u zlocinima i progonu hrvata Sredisnje Bosne…. Gdje su hrvati koji su vodili HVO- ne. Jedni po Hagu , drugi u zatvorima a treci se kriju i bjeze po RH. Krivi su sto su se organizirali i branili svoje kuce, dom i obitelj. Ali nasem dičnom rukovodstvu to odgovara. Jer kako bi bili oni bitni drugacije… Prodali su hrvatske časnike i branitelje tko vrecu krompira i kupusa, za sitnis. Da bi nam minhen bojna i ovi jugonostalgičari vodili politiku..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.