Započelo asfalitiranje ceste prema Blidinju iz dijela Tomislavgrada

Temeljem Ugovora o izvođenju radova rekonstrukcije županijske ceste R419a, dionica Lipa (općina Tomislavgrad) -Blidinje, izvođač radova – poduzeće Livnoputovi d.o.o. Livno, s radovima (izgrada propusta za vodu, ugradnja rubnjaka i ostalo) započeo je potkraj srpnja ove godine a danas je konačno započelo i polaganje asfalta na ovoj cesti.

Istovremeno se od Lipe izvode zemljani radovi na proširenju ove ceste, nakon čega će i ova dionica biti presvučena novim slojem asfalta, navodi Mandino-selo.com.

Investiciju provodi Uprava za ceste Hercegbosanske županije a vrijednost radova iznosi 1.460.441,26 KM, čijim će završetkom u cijelosti konačno biti asfaltirano sve do Sovićkih vrata, na radost bezbrojnih zaljubljenika prirodnih ljepota Blidinja, Vrana i Čvrsnice ili pak svih onih koje put bude vodio upravo ovuda, kao najkraćim cestovnim smjerom prema Sarajevu.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Dobar put za migrante,duvno pusto,livno,dobro im doso taj put,dosta su se i namucili hodajuci po sikarama,dok smo se mi nacekali i otisli.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.