Zanimljiva predavanja i mobilne aplikacije na SIT 2012

Posebna nam je čast i zadovoljstvo najaviti treći Sajam Informacijskih Tehnologija (SIT), koji će se održati 26. i 27. travnja 2012. godine u hotelu Park u Širokom Brijegu, te veliki broj kvalitetnih predavača koji će održati predavanja sa zanimljivim i aktualnim temama.

Donosimo Vam izdvojeno nekoliko od predavanja na Sajmu Informacijskih Tehnologija 2012:

26. 4. četvrtak u 16h – Način i prednosti oglašavanja putem društvenih mreža i aplikacija

PREDAVAČ: Ivona Milas, iStudio BiH

O TEMI: Društvene mreže, a posebice Facebook stranice, pružaju potpuno novi vid ciljane komunikacije. Uz kvalitetnu komunikaciju kompanija može jednostavnije potaknuti svoje korisnike na aktivnosti te tako povećati prodaju. I to nisu sve prednosti oglašavanja na društvenim mrežama…

O PREDAVAČU: Ivona Milas, predstavnica tvrtke iStudio za BiH. Specijalist za razvoj marketinških kampanja na društvenim mrežama.

 

26. 4. četvrtak u 15h – Razvoj aplikacija za Windows Phone

PREDAVAČ: Enis Šahinović – Microsoft BiH

O TEMI: Windows Phone donio je korisnicima sve što očekuju od jednog takvog uređaja u današnje vrijeme – integraciju sa društvenim mrežama, odlično iskustvo igranja, napredne poslovne mogućnosti, odlične hardverske mogućnosti te proširivost i konfigurabilnost po željama korisnika. Naučite kako razvijati mobilne aplikacije za Windows Phone.

O PREDAVAČU: Enis Šahinović, dipl. ing. elektrotehnike, radi kao Developer Toolsand Platform Manager pri Microsoft BiH. Osnivač je tech portala Gadget.ba, HardwareBase.net i ITpro.ba. Bogata profesionalna karijera u informatičkom novinarstvu.

 

27. 4. petak u 13h – Oglašavanje na Internetu pomoću Google-a, Facebook-a i e-maila

PREDAVAČ: Gordan Zovko – Connect

O TEMI: Predstavljanje na Internetu, nije ništa drugo nego jedna vrsta marketinga koja ima za cilj povećanje broja posjetitelja u cilju povećanja profita. Osim klasičnog reklamiranja i oglašavanja u tisku, na radiju ili televiziji morali bi razmisliti i o Internet oglašavanju.

O PREDAVAČU: Gordan Zovko, zadnjih 15 godina bavi se grafičkim dizajnom, te internet marketingom za mala i srednja poduzeća. Radio na brendiranju i izradi vizualnih identiteta za mnoge firme, kao i oglašavanjem. Konzultant je za projekte koje financira EU, u sklopu agencije Redah.

 

27. 4. petak u 11h – – Stanje informatičke pismenosti u Bosni i Hercegovini

PREDAVAČ: Nada Hadžimehić – Asocijacija informatičara u Bosni i Hercegovini

O TEMI:  Značaj informatičke pismenosti na tržištu rada. Stanje informatičke pismenosti u svijetu i BiH. ECDL kao svjetska norma informatičke pismenosti. Programi za stjecanje ECDL diplome u gospodarstvu, državnoj upravi, školstvu, za nezaposlene…

Posjetite nas 26. i 27. travnja 2012. godine u hotelu Park u Širokom Brijegu i pogledajte predstavljanje mobilnih aplikacija, naše izlagače, naučite nove stvari i upoznajte nove ljude.

Vidimo se na SIT-u.

(www.sit.ba | www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.