Zaklada fra Mladen Hrkać dodjeljuje nagradu “Gordana Jelić” za najbolje volontere

Zaklada fra Mladen Hrkać poziva zainteresirane fizičke i pravne osobe (neprofitne organizacije, udruge, zaklade, javne ustanove, općine, gradove i mjesne zajednice) iz BiH i Republike Hrvatske da podnesu prijave s prijedlozima kandidata ili kandidatkinja iz BiH i RH, za dodjelu Nagrade “Gordana Jelić” za volontera 2019. godine.

Nagrada se dodjeljuje fizičkim osobama za sudjelovanje u organizaciji i provedbi volonterskih aktivnosti u 2019. godini čime se značajno doprinijelo poboljšanju kvalitete života korisnika ili općoj dobrobiti zajednice, aktivnom uključivanju građana u društveno odgovorna događanja te razvoju humanijeg društva i razvoju volonterstva.

Nagrada će se dodijeliti u 2 kategorije:

1. Nagrada za volontera/volonterku 2019. godine u Bosni i Hercegovini

Za kandidata/kandidatkinju u ovoj kategoriji može biti predložena osoba:

a) koja je volontirala na području Bosne i Hercegovine;
b) koja je tijekom posljednjih 12 mjeseci doprinijela radu pravnih osoba s područja Bosne i Hercegovine (organizacija, udruga, ustanova, županija, gradova, općina…) sa više od 60 volonterskih sati;

2. Nagrada za volontera/volonterku 2019. godine u Republici Hrvatskoj

Za kandidata/kandidatkinju u ovoj kategoriji može biti predložena osoba:

a) koja je volontirala na području Republike Hrvatske;
b) koje je tijekom posljednjih 12 mjeseci doprinijela radu pravnih osoba s područja Republike Hrvatske (organizacija, udruga, ustanova, županija, gradova, općina…) sa više od 60 volonterskih sati;

Ime dobitnika Nagrade “Gordana Jelić” za Volontera 2019. godine biti će objavljeno 5. prosinca, na Međunarodni dan volontera.

Svečana dodjela Nagrade biti će održana u nedjelju 15. prosinca, na obljetnicu smrti i u čast preminule profesorice Gordane Jelić iz Širokog Brijega čije je volontersko djelovanje u radu humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać” ostavilo velik i iznimno značajan trag.

Zainteresirane fizičke i pravne osobe mogu predložiti kandidate za nagradu tako što će ispuniti Obrazac za nominacije za Volontera 2019. godine i isti dostaviti na jedan od tri predložena načina: e-mailom na [email protected], poštom ili osobno ( u zatvorenoj kuverti s naznakom “Volonter 2019. godine – Nagrada “Gordana Jelić” ) na jednu od adresa:

Zaklada fra Mladen Hrkać                         Zaklada fra Mladen Hrkać
Fra Didaka Buntića                                      72 Trg Stjepana Radića 3
88220 Široki Brijeg                                      10000 Zagreb
Bosna i Hercegovina                                     Hrvatska

Prijave se zaprimaju do 25. studenog 2019. do 16:00 sati (za prijave koji se dostavljaju osobno) i do 23:59 sati za prijave koje se dostavljaju e-mailom ili poštom.

Obrazac za nominacije se nalazi se na sljedećem linku

Pozivamo vas da prijavite svoje kandidate ili kandidatkinje za volontera/volonterku godine, poručili su iz Zaklade fra Mladen Hrkać.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Ovim putem vam se osobno želim zahvalit na svoj pomoći meni osobno.
    Samo vaš rad, trud, zalaganje i vaše slobodno vrijeme ( znam da svoja poznanstva, prijateljstva koja imate znate
    iskoristiti da pomažete drugima u nevolji) koristite za pomaganje drugima mogu razumijeti osobe kojima pomažete.
    Veliko vam hala.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.