Zagrebački taksist uhvaćen kako siluje pijanu i onesviještenu djevojku

Zbog sumnji da je u noći na petak seksualno iskoristio pijanu djevojku, 27-godišnji H.H., vlasnik obrta za auto-taksi prijevoz, završio je u zatvoru u Remetincu.

Policiji ga je prijavio vozač Ubera koji ga je vidio da na rukama nosi djevojku koja nije davala znakova života te je policiji dao i broj registarskih oznaka taksista. Policajci su ubrzo došli na mjesto događaja i zatekli 27-godišnjaka s poluonesviješćenom djevojkom u kombiju.

Djevojka je, kada je malo došla sebi, policajcima izjavila da nije pristala na spolni odnos s 27-godišnjakom te ga je optužila da je iskoristio njezinu alkoholiziranost, piše Jutarnji list.

U ranim jutarnjim satima petka upućen je poziv na dežurni policijski broj u kojem se muškarac najprije predstavio kao vozač Ubera te policajcima rekao da je u Veslačkoj ulici upravo ugledao prizor poput scene iz horor filmova, odnosno kako muškarac u kombi unosi onesviještenu djevojku te da sumnja da se radi o mogućoj otmici.

Policajci su dojavu ozbiljno shvatili te je do kombija ubrzo došla patrola zatekavši H.H. kako s onesviještenom djevojkom seksualno opći.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj: