Zagreb: Naoružani upali u City Centar, nakon pljačke pobjegli na skuteru

Dvojica naoružanih pljčakaša jutros su oko 8:20 sati opljačkali trgovinu sa satovima u zagrebačkom trgovačkom centru City Centru One West . U razgovoru s prodavačicom, u trgovini do opljačkane trgovine, doznajemo detalje te pljačke.

“Taman sam otvarala blagajnu i vidjela kako ljudi bježe i da se neka žena vrišti”, priča prodavačica iz trgovine do. Kad je izašla vidjeti što se događa, uslijedio je šok – dočekao ju je muškarac s pištoljem u ruci uperenim ravno u nju.

“Kad vidite da čovjek maše pištoljem na vas s metar udaljenosti, nije vam svejedno”, rekla nam je potresena prodavačica,

Ipak uspjela je primijetiti da je isti taj muškarac s pištoljem zapravo čuvao stražu drugom pljačkašu, koji je s čekićem razbijao staklene police sa satovima i uzimao sve što je stigao.

Nakon toga se povukla u trgovinu i pričekala dolazak policije, koja se vrlo brzo pojavila na mjestu pljačke, javlja Dnevnik.hr.

Isto tako, prodavačica kaže da su pljačkaši na putu prema izlazu iz City Centra srušili zaštitara te pobjegli na skuteru.

Iz Policijske uprave zagrebačke poručuju kako su počinitelji otuđili zasad neutvrđenu količinu artikala te pobjegli.

Očevid je u tijeku.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.