WhatsApp priprema opciju zbog koje ćete se osjećati poput tajnih agenata ili špijuna

WhatsApp se proteklih mjeseci našao na udaru zbog brojnih sigurnosnih propusta, no to nije odvratilo milijarde ljudi koji ga koriste svakodnevno diljem svijeta.

Međutim, čini se kako su u WhatsAppu ipak naučili nešto iz tih brojnih propusta, pa su osmislili opciju koja će svakom korisniku omogućiti da se osjeća poput Ethana Hunta iz filmova Nemoguća misija.

Naime, u svojoj beta-verziji aplikacije (verzija koja je u testiranju, a čije opcije mogu i ne moraju završiti u konačnoj verziji aplikacije), WhatsApp je uveo samouništavajuće poruke.

Kao što im i samo ime govori, radi se o porukama koje se same brišu nakon određenog proteka vremena. Ta bi se opcija mogla koristiti u privatnim i grupnim razgovorima, a korisnici bi imali na izbor žele li da poruka traje sat vremena, jedan dan, tjedan, mjesec ili godinu, prenosi Zimo.hr.

Kad bi (i hoće li uopće) ova opcija mogla postati dio aplikacije WhatsApp, još nije poznato. No sigurno je da bi ju brojni korisnici upotrebljavali u svojim razgovorima, pogotovo ako su povjerljive naravi.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.