Čapljinu će krasiti veliki mural Vinka Ćemeraša

Da je Vinko svojom pobjedom u ”The Voice Hrvatska” Čapljinu učinio ponosnom govori činjenica da se njemu u čast slika mural.

U ulici Braće Radića na jednoj od zgrada oslikava se Vinkov portret kojeg je za njega, prije finala, naslikao njegov mentor Davor Gobac, doznaje Čapljinski portal.

Vrijedna ekipa prijatelja iz caffe bara ”Time”, koja je ujedno bila i Vinkova najveća podrška, pored roditelja, došla je na još jednu genijalnu ideju.

Nakon što su mu organizirali veličanstven doček popraćen bakljama, odlučili su u blizini tog kafića napraviti mural.

Prilikom dolaska na mjesto gdje se crta mural novnari Čapljinskog portala sreli su i Vinka Ćemeraša s kojim su razgovarali.

Vinko ističe kako je u Čapljinu stigao u petak, prije cijele situacije oko korona virusa i da tu ostaje dok se situacija ne smiri.

Stigao sam u petak, pošto je bilo riječi da se zatvaraju granice. U Zagrebu smo radili punom parom. Znate da sam snimio i svoj prvi singl ”Pelin i med”, a u tijeku je priprema mog albuma. Točno ne znam kada će on izaći, ali mogu reći, ako budemo ovako vrijedno radili, da će to biti uskoro, kazao je Ćemeraš.

Sliku je prije finala nacrtao njegov mentor Davor Gobac

Dosta prijatelja okupilo se u navedenoj ulici, puštaju glazbu, druže se s Vinkom i crtaju grafit. Vinka su pitali da im pošalje sliku koja će biti oslikana i nisu mu htjeli reći zašto im treba.

Ja nisam zaista znao da će oni izraditi ovaj mural. Stigao sam u petak, družili smo se kako to i inače radimo kad sam ovdje, a večeras su me baš iznenadili. Ovu sliku nacrtao je moj mentor Gobac, koji me crtao za prilog prije finala. Nakon toga, poklonio mi je uokvirenu sliku i zaista je jedna od dražih uspomena na ”The Voice Hrvatska”. Sviđa mi se i slika, ali i ovaj grafit, samo mislim da mi nisu pogodili dioptriju, kroz smijeh ističe Vinko.

Vinka na zidu zgrade ocrtava Čapljinac Marko Žilić.

Skromni mladić iz Čapljine i dalje nosi svoju kapu kao zaštitini znak, a na ovom mural je njegov portret s kapom i gitarom te ga predstavlja i opisuje baš onakvog kakav on jeste.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.