WhatsApp novim promjenama razočarao korisnike

Kako većina aplikacija s vremenom uvodi određene novosti, jasno je da se one neće svaki put svidjeti ili olakšati život korisnicima, a to se sada dogodilo i WhatsAppu.

Novi ”update” donio je drugačiji izgled emotikona, koji su postali veći i više nalikuju onima na, primjerice, Facebooku.

Došlo je do prave male “krizne komunikacije” na Twitteru, gdje su korisnici počeli izražavati svoju razočaranost, budući da su im mali emotikoni bili jedna od dražih stvari na aplikaciji. Mnogi korisnici žale se da emotikoni izgledaju loše, da su preveliki i pitaju se “zašto je bio potreban ovaj potez”.

Na društvenim mrežama došlo je do brojnih prepiski između korisnika, no vrijeme će pokazati hoće li zbog ovoga WhatsApp izgubiti dio njih, ili će se, kao i na sve druge promjene, jednostavno morati naviknuti, piše N1.

Inače, prije ovoga je firmu potresao skandal nakon što je objavljeno da iako ste možda uklonili opciju da WhatsApp Facebooku da vaš broj mobitela i ostale podatke koje imate na toj aplikaciji, to i dalje ne sprečava WhatsApp da neke informacije ipak podijeli s Facebookom.

Kompanija je ranije uzburkala javnost objavom da će promijeniti svoje uvjete korištenja, kako bi omogućili dijeljenje podataka o korisnicima s Facebookom. Kasnije su objavili na koji se način korisnici ipak mogu zaštititi, odnosno, onemogućiti WhatsAppu davanje brojeva mobitela Facebooku.

(N1)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.