Vučić srpskim nogometašima obećao rekordnu nagradu ako postanu svjetski prvaci | Jabuka.tv

Vučić srpskim nogometašima obećao rekordnu nagradu ako postanu svjetski prvaci

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić osigurao je rekordne nagrade za srpsku nogometnu reprezentaciju Srbije na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Obećao je da će nogometašima i stručnom stožeru dati 10 milijuna eura ako osvoje naslov svjetskog prvaka.

Vučić je u Beogradu upriličio prijem za nogometaše, kojima je obećao i pet milijuna eura za plasman u finale, te pola milijuna eura ako Srbija prođe skupinu u kojoj su još Brazil, Švicarska i Kostarika.

Ne mislim da je to za vas presudan novac, mnogi od vas su mnogo više zaradili u životu, ali smo htjeli pokazati vam koliko je važno za cijelu našu zemlju da je predstavljate na najbolji način, da se borite za crveno-plavo-bijelu boju i himnu i svakog građanina. Mi ćemo odavde sa strepnjom, ali i nadam se uz mnogo radosti, pratiti svaku utakmicu, kazao je Vučić, koji je dodao kako očekuje dobre vijesti iz Rusije jer “su nogometaši dobri momci iz dobrih obitelji”.

Srpski predsjednik je napomenuo da je prije Olimpijskih igara u Riju prognozirao da će Srbija osvojiti osam medalja, što se i ostvarilo, a sada misli da će srpski nogometaši otići puno dalje nego što im mnogi prognoziraju.

A pritom se podrazumijeva uvjerljiva pobjeda nad Švicarskom, kazao je Vučić, koji je na poklon dobio loptu i dres s potpisima svih reprezentativaca.

(Hina) 


2 komentara

  • Znaci da se love ima pick#ousta nakarado lazljivce sugo huskacu nakarado. Podjeli to penzinerima i onim na socijali da mogu dostojno makar jedan mjesec prezivjeti. Tebi do kurc#enja dok narod kopa po kantama za smece.

  • Evo ja ću babi mikuluši dat cilu platu ako priskoči duvar iz mista he he šta će osvojit samo pričaš gluposti i skrećeš s teme po naroda ti gladno a ti pričaš gluposti

Komentiraj: