Vrijedne akcije u Knjižnici Ljubuški: Osnovcima i umirovljenicima besplatna članarina

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški organizira dvije vrijedne akcije u kojima će školarcima, ali i umirovljenicima biti omogućena besplatna članarina za Knjižnicu Ljubuški.

Tradicionalna akcija “Čitaj i ti”  u okviru koje se učenici trećih razreda osnovnih škola s područja Grada Ljubuški mogu besplatno učlaniti u Knjižnicu Ljubuški trajat će od 2. do 31. listopada.

Cilj akcije je promicanje čitanja kod učenika osnovnih škola te razvijanje ljubavi prema knjizi kao izvoru znanja. Ujedno, jedan od ciljeva ovog projekta je razvijanje navike korištenja knjižnice i njezinih sadržaja tijekom cijelog života, potičući pri tome kod djece naviku i uživanje u čitanju.

Usudite se i uzmite knjigu u ruke, uživajte u pisanoj riječi. Postanite bogati novim saznanjima, postanite član Knjižnice Ljubuški i koristite brojne blagodati koje ista nudi. Radujemo se vašem dolasku!, poručili su organizatori.

Tu je i akcija povodom Međunarodnog dana starijih osoba koji se obilježava 1. listopada.

Pozivamo sve umirovljenike da posjete Knjižnicu Ljubuški od ponedjeljka 2. do subote 7. listopada i iskoriste akciju besplatnog učlanjivanja u istu. Ujedno, ovom prigodom umirovljenicima želimo sretan Međunarodni dan starijih osoba!, istaknuli su organizatori.

Knjižnica u Ljubuškom dobila 332 nove knjige

(www.jabuka.tv | Foto: Freepik)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.