Buntićeva odvjetnica: Nema dokaza, ništa se ne može reći

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić (41) osumnjičen je da je pretukao suprugu, a policija mu je u kući u Ljubuškom pronašla arsenal oružja.

Njegova odvjetnica Anka Hrstić, inače majka zamjenika glavnog županijskog tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH Mladena Hrstića koji je ujedno i Buntićev kum, za portal 24sata.hr. tvrdi da se još ništa ne zna.

Ne želim davati nikakve informacije. Početak je postupka, ništa se ne može reći, nema dokaza, rekla odvjetnica Anka Hrstić za 24sata.hr.

Nema dokaza?, pitali su je novinari. Ne želim komentirati, odgovorila je.

Pitali su je li majka zamjenika glavnog županijskog tužitelja Mladena Hrstića. Potvrdila je, rekavši kako joj je sin bio tjedan dana u Haagu. Pitali su zatim jesu li njezin sin i Denis Buntić kumovi.

Ne znam. Ne znam, ne znam, nemojte me pitati ništa, ne želim davati informacije, zaključila je Buntićeva odvjetnica.

Buntićeva majka inače radi na Općinskom sudu u Ljubuškom. Novinari portala 24sata.hr nazvali su sud u Ljubuškom i zatražili razgovor s gospođom Buntić, koja radi kao viši referent, ali su im rekli da je nema na poslu.

Buntićeva supruga Klara u ponedjeljak je medijima dostavila i stravičnu 9-minutnu audio snimku nasilja u kojoj se čuje muškarac kako govori da će ubiti ženu, dok ona preklinje da to ne čini. Čuju se i udarci po tijelu i jauci.

Podsjećamo, iz Županijsko tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu u ponedjeljak ujutro su priopćili da će uložiti žalbu na odluku Općinskog suda u Ljubuškom koji je odbio pritvor Denisu Buntiću te mu odredio mjere zabrane prilaska supruzi na 100 metara kao i obavezno svakodnevno javljanje u Policijsku upravu Ljubuški.

Tužiteljstvo ŽZH uložit će žalbu zbog odbijanja pritvora Denisu Buntiću

(www.jabuka.tv)