Knjižnica u Ljubuškom dobila 332 nove knjige

Knjižnica Ljubuški dobila je vrijednu donaciju knjiga – njih 332 u vrijednosti oko 2.560 američkih dolara.

Donaciju su u srijedu uručili predstavnici Fondacije “Kemal Bakaršić” na čelu s Draganom Markovićem, predsjednikom Upravnog odbora.

Naime, navedena Fondacija prepoznala je Knjižnicu Ljubuški kao veoma aktivnu glede organizacije raznovrsnih kulturno-društvenih manifestacija, čime je ona postala središte kulturnih događanja u Ljubuškom, stoga je knjižnicu nagradila spomenutom vrijednom donacijom knjiga.

Izuzev predsjednika Uprave Fondacije Markovića, knjižnicu su posjetili i prof. Andrija Stojić, predsjednik Matice Hrvatske Čitluk, Boško Njavro, predsjednik Naklade “Mate” iz Neuma i drugi.

U ime JU “Kulturno-športski centar” Ljubuški, u okviru koje djeluje Knjižnica Ljubuški, goste su srdačno pozdravili i zahvalili na vrijednoj donaciji knjiga Ivan Bebek, ravnatelj ustanove i Ivica Vizentaner, voditelj Knjižnice Ljubuški.

Neopisivo smo zahvalni Fondaciji ‘Kemal Bakaršić’ što su prepoznali, među ostalim, naš kontinuirani rad na oplemenjivanju kulturno-društvenog života na području grada Ljubuškog i rad s korisnicima naših usluga te nas poradi toga nagradili vrijednom donacijom knjiga kojima će se naš, ionako bogat knjižni fond, dodatno obogatiti – nadasve na radost ljubitelja pisane riječi, koji će, ne sumnjamo, pohrliti u knjižnicu kako bi posudili nove naslove i uživali u novim pustolovinama koje iste nude, istaknuli su, među ostalim, iz JU “KŠC” Ljubuški.

(www.jabuka.tv / Foto: Knjižnica Ljubuški)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.