Vori otkrio kako mu je Červar spasio karijeru: Mali, ideš sa mnom u Italiju?

Igor Vori, jedan od najboljih pivota svih vremena, osvajač deset medalja s reprezentacijom Hrvatske, objasnio je kako je izgledao ključni trenutak njegove karijere.

Razmišljao je da odustane od profesionalnog bavljenja rukometom, a onda se u njegovom životu pojavio Lino Červar.

Ostalo je povijest.

Nikad ja ne bih otišao u Italiju da nije bilo Line, a vjerojatno iz istog razloga nikad ne bih bio ni u Zagrebu. Prije nego je Lino došao u reprezentaciju ja sam razmišljao o tome da se prestanem baviti sportom. Odlučio sam tako. Nisam se više vidio u tome, trenirao sam jako puno, igrao sam nekad vanjskoga. Bio sam u trećoj ekipi Zagreba i nisam igrao pa su mi rekli da ću igrati u drugoj ekipi Zagreba.

Pitao sam se kako ću igrati u drugoj ekipi kad ne mogu u trećoj, ali rekli su mi da će mi promijeniti poziciju, da ću biti pivot, rekao je Vori za BalkanHanball, prenosi Index, pa pojasnio što se točno dogodilo:

Došao sam s mora u Zagreb sasvim slučajno, a onda sam došao na trening na kojem mi je Lino rekao da sutra idemo na neki turnir i da idem s njima. Nakon toga je Lino rekao da ostajem trenirati s njima. Razočarao sam se u Zagreb nakon nekog vremena i tražio papire od kluba da bi završio u Medveščaku.

Onda sam jednom sreo Linu na parkiralištu i rekao mu da idem na trening u Medveščak. Rekao mi je: “Nećeš ti na trening, ideš ti u Zagreb.” Onda je došlo do problema u Zagrebu, a on me pitao: “Mali, ideš li sa mnom u Italiju?” Ja sam rekao da idem. U Italiji je bilo sjajno, a onda sam se s Linom opet vratio u Zagreb.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.