Vojska se uključila u potragu za nestalim desetogodišnjakom

Oružane snage BiH od ranih jutarnjih sati uključene su u potragu za nestalim desetogodišnjim dječakom Konstantinom Stijepićem na širem području Majevice, općina Lopare.

Angažman OS BiH odvija se sukladno procedurama, tj. putem Ministarstva sigurnosti BiH (Operativno-komunikacijsko središte 112), a na zahtjev Republičke uprave civilne zaštite RS.

Treća pješačka bojna 5. pbr OS BiH uputila je 86 pripadnika, četiri kamiona i malo motorno vozilo u potragu za nestalim dječakom.

Pripadnici OS BiH po planu pretraživanja i u koordinaciji sa postrojbama na terenu pretražuju šire područje Majevice. Osim OS BiH, na terenu su angažirani pripadnici Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ), pripadnici Gorske službe spašavanja Distrikta Brčko, Civilne zaštite općine Lopare, lovci, te veliki broj policajaca Republike Srpske. Također, angažman pripadnika OS BiH se nastavlja do daljnjeg.

Desetogodišnji dječak Konstantin Stijepić, koji boluje od autizma, nestao je 7. ožujka oko 13.00 sati na području između naselja Lipovica i Labucke, nedaleko od obiteljske kuće na Majevici kod Lopara, priopćeno je Ureda za odnose s javnošću Ministarstva obrane BiH.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.