Vlada ŽZH mijenja zakone o socijalnoj skrbi

Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić, ministar financija Toni Kraljević i ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi Stjepan Bogut u utorak su u Širokom Brijegu održali sastanak sa šefom Ureda OESS-a u BiH u Mostaru Doronom Frishmanom.

Na sastanku se, prije svega, razgovaralo o trenutačnoj financijskoj situaciji u ŽZH s posebnim naglaskom na obveze koje ova županija ima u pogledu socijalne skrbi.

Predsjednik Zdenko Ćosić je, govoreći o navedenoj temi sastanka, naglasio kako se razmišlja o mogućnosti izmjene određenih zakonskih propisa koji bi teret raspodjele sredstava socijalne skrbi prenijele na sve razine vlasti u državi.

Doron Firshman zahvalio je predsjedniku Ćosiću i ministrima na održanom sastanku te naglasio kako je on nastavak već započete izvrsne suradnje Ureda OESS-a s Vladom ŽZH.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • U centru “Grada” Širokog brijega, ispod Hypo banke, ulica fra Didaka Buntića, iz šahta se izliva septička po cesti, 150 metara niz grad. Toliko o vođenju grada !!! Nitko ne dolazi par dana, da to riješi. Sramota!

  • Preko banke treba uplaćivati socijalna davanja iako su mizerna ili ih uopće nema.
    Nije niermalno da se daju soc. naknade iz ruke u ruku u 21 stoljeću.

  • Kad bi davali socijalu ,sta bi trosili ovi sto puno trebaju ?
    A sto pisete za saht politicari velikog Sirokog ne hodaju pjesice .
    Previse zauzeti balonima za kolodvor.

Komentiraj: