Vlada HNŽ diže kredit za uređenje hotela Ero

Vlada HNŽ-a u ponedjeljak je utvrdila Prijedlog odluke o kreditnom zaduženju HNŽ-a u 2024. godini za provedbu Projekta prilagodbe hotela Ero za smještaj županijskih tijela uprave.

Kreditno zaduženje iznosi 15 milijuna maraka, a istaknuto je kako će se dovršenjem prilagodbe tog hotela troškovi smanjiti za dva milijuna maraka na godišnjoj razini, što je dostatno za izmirivanje obveza po predmetnom kreditu.

Podsjetimo, širokobriješka tvrtka Hering odabrana je kao izvođač radova na rekonstrukciji raskrižja kod hotela Ero koji će postati nova zgrada Vlade.

Inače, Vlada je 2018. godine kupila zgradu od Zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje FBiH.

Ova zgrada bitna je i za Mostar kao naše administrativno središte, za našu županiju i za sve naše građane. Imat će svoju funkcionalnu ‘težinu’, ubrzat će administrativne procese, unaprijediti i osuvremeniti rad Vlade, stvoriti visoke uštede poglavito jer više nećemo plaćati brojne mjesečne najamnine, a i estetski će značajno podići sliku ovoga dijela grada, komentirao je bivši predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg u listopadu prošle godine.

Hering poslao bolju ponudu: Odabran za rekonstrukciju raskrižja kod hotela ”Ero”

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.