Hering poslao bolju ponudu: Odabran za rekonstrukciju raskrižja kod hotela ”Ero”

Tvrtka Hering d.d. Široki Brijeg odabrana je kao izvođač radova na rekonstrukciji raskrsnica kod bivšeg hotela Ero u Mostaru.

Rekonstrukcija uključuje građevinske radove na prometnicama (ulica dr. Ante Starčevića, Kardinala Stepinca, Alekse Šantića), radove na javnoj rasvjeti te radove na svjetlosnoj signalizaciji (semaforima) i ostaloj prometnoj signalizaciji.

Procijenjena vrijednost nabavke, kako je objavio Grad Mostar, je 1.000.000 KM bez PDV-a, a okvirni sporazum zaključen je na godinu dana.

Širokobriješka tvrtka dostavila je ponudu od 992.924,41 KM bez PDV-a, što je bilo prihvatljivije od ponude tvrtke HP Investing d.o.o. Mostar od 1.198.630.17 KM bez PDV-a.

Podsjetimo, Vlada HNŽ-a je u listopadu prošle godine ishodila građevna i druga zakonska odobrenja za početak rekonstrukcije bivšeg mostarskog hotela, a koji bi trebao postati nova zgrada Vlade.

Projektom je predviđeno suvremeno zdanje, dostojno središta županijskih institucija, koje će se vizualno uklopiti u suvremenu arhitekturu grada, a korisnicima omogućiti vrhunske uvjete za rad, uz napredno opremljene uredske prostorije, dvorane za sastanke, prostore za pismohranu, prateća parkirališta, uređeni zeleni pojas, otvoreni pristup zgradi, naveli su ranije u priopćenju.

Vlada HNŽ-a kreće s uređenjem Hotela Ero

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • U Mostaru nije se nista pokrenulo dolaskom Kordica nego naprotiv…grad je postao mjesto cudnih zahvata koji traju mjesecima nakon planiranih rokova,grad koji nema rasvjetu uz postavljene rasvjetne stubove koji svijetle,grad u kome iscrtana horizontalna prometna signalizacija traje do narednog jutra nakon farbanja…itd itd

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.