Više od 1.000 mažoretkinja okupiralo Čapljinu

Svečanim defileom i postrojavanjem u petak je Gradskoj sportskoj dvorani u Čapljini otvoreno 13. državno prvenstvo Saveza mažoretkinja Federacije BiH.

Na prvenstvu sudjeluje više od 1.000 mažoretkinja iz devet bosanskohercegovačkih gradova, koje se bore za titulu najboljih.

> Mažoretkinjama Širokog Brijega 13 od 14 zlatnih medalja <

Nakon solo i duo natjecanja odnosno neformacija, u 13.00 sati upriličeno je svečano otvaranje prvenstva, a prvenstvo je otvorenim proglasio pročelnik odjela za društvene djelatnosti općine Čapljina Željko Bonić.

”Djevojkama i svim našim gostima želimo srdačnu dobrodošlicu u naš prelijepi grad. Čast nam je ugostiti vas sve ovdje u Čapljini, i iskreno se nadam da ćete se osjećati kao kod kuće. Čapljinske mažoretkinje, koje su najljepši ukras grada, potrudile su se da na najvišu razinu podignu ovaj najveći kulturno-sportski događaj godine u Čapljini, na čemu im se od srca zahvaljujem.

Svim natjecateljicama želim puno sreće i uspjeha, uz nadu da ćete iz Čapljine ponijeti samo najljepše uspomene”, istaknuo je na otvaranju Bonić.

Predsjednica Saveza mažoretkinja FBiH i međunarodni mažoret sudac Marija Topić Ramljak također je pozdravila nazočne i objasnila pravila natjecanja upriličenog u Čapljini.

Svečano proglašenje pobjednika održat će se u 18.00 sati.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić i Zdravko Jakiša)5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.