Vikend uz TV: Spektakularni filmovi, presudna utakmica te mnogo toga

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Deadpool 2 – 23:00h NOVA TV

Nakon što je preživio nesretni slučaj, Wade Wilson želi ispuniti svoj san i postati Poughkeepsieov najcjenjeniji uzgajivač buldoga, a istovremeno želi naučiti nositi se s otvorenim odnosom.

Wade se na svome putu bori sa hrpom najrazličitijih stranaca kako bi otkrio važnost obitelji, prijateljstva, ali i kreativnih kostima koje koristi za svoj vrlo otvoren seksualni život.

Oficir s ružom – 22:10h HRT3

Poslijeratni Zagreb, mlade partizanske snage uspostavljaju civilnu vlast u gradu. Udovica iz visoke građanske klase, lijepa Matilda Ivančić, pozvana je na sud gdje joj izreknu presudu oduzimanja imovine, no ubrzo dolazi do poništenja presude s obzirom da su Matilda i njezin pokojni muž pomagali narodnooslobodilački pokret.

U Matildin stan se useljava mlada nadobudna skojevka Ljiljana, jednostavna djevojka sa sela, odrasla u ratu, a uskoro se doseljava i Matildin dečko, mladi poručnik Petar Horvat.

Dokumentarni film

Dobar Amerikanac – 23:53h HRT3

Friedrich Moser kroz portret tihog i nenametljivog kriptoanalitičara oslikava stanje američkih obavještajnih i sigurnosnih službi, potpuno podređenih korporativnim interesima.

U metafori klasičnog sukoba skromnog Davida s vrlo moćnim Golijatom zorno prikazuje što se događa s onima koji pokušavaju razotkriti istinu.

Subota

Film

Osvetnici: Završnica – 20:15h NOVA TV

Nakon razornih događaja u filmu Osvetnici: Rat beskonačnosti, svemir je u ruševinama. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se ponovno okupljaju kako bi poništili Thanosove postupke i vratili red u svemir.

Avatar – 22:30h RTL

Svijet vanzemaljaca prikazan je kroz vizuru Jakea Sullyja, bivšeg marinca prikovanog za invalidska kolica. Bez obzira na invaliditet, Jake je ratnik i borac.

Regrutiran je i poslan na Pandoru, daleki planet na kojem korporacije vade rijedak mineral kojim će riješiti energetsku krizu na Zemlji.

Obzirom da je Pandorina atmosfera je otrovna, stvoren je Program Avatar kojim se ljudska svijest spaja na avatar, biološko tijelo na daljinsko upravljanje koje može preživjeti na smrtonosnom Pandorinom zraku.

Srce od čelika – 22:28h HRT1

U travnju 1945. Saveznici vode završne bitke na europskom tlu. Narednik Wardaddy (Brad Pitt) upravlja Sherman tenkom s peteročlanim timom neiskusnih vojnika i pokušava se probiti preko neprijateljskih linija do srca nacističke Njemačke.

Ova neobična šačica ljudi bez izgleda učinit će sve da dođu do cilja i izvrše zadatak.

Nedjelja

Sport

Hrvatska – Rusija – 15:00h NOVA TV

Nogometna reprezantacija Hrvatske igra posljednju i odlučujuću utakmicu u ovim kvalifikacijama. Vatreni bi s pobjedom osigurali direktan plasman na Svjetsko prvenstvu u Kataru, u tome će im pomoći vatrena atmosfera na Poljudu.

Film

Rocky 4 – 20:15h RTL2

Rocky Balboa prati svog prijatelja Apolla Creeda na borbu u kojoj će se Creed susresti s ruskim borcem Ivanom Dragom, poznatijim kao “Sibirski express”. Savršeno spreman, u iznimnoj kondiciji, Drago djeluje nepobjedivo i nemilosrdno, što će nažalost biti kobno za Creeda.

Kalibar 20 za specijalista – 20:05h HRT2

Dok u provincijskom američkom gradiću markantni svećenik vjernicima okupljenima u mjesnoj crkvi drži nadahnutu propovijed.

Usred mise pojavi se muškarac koji izvuče pušku i prema velečasnom ispali nekoliko hitaca. Ispostavi se da je svećenik zapravo varalica i kriminalac John “Thunderbolt” Doherty (C. Eastwood), kojeg progone nekadašnji kompanjoni.

Zabavni program

Supertalent – 20:15h NOVA TV

Supertalent je postao jedan od najuspješnijih brendova na svijetu i još raste. Show predstavlja plesače, pjevače, komičare, mađioničare, iluzioniste i druge zanimljive talentirane izvođače svih uzrasta.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.