Vikend uz TV: Jako bogat filmski program za vas

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Dok nas jackpot ne rastavi – 23:35h NOVA TV

Jack Fuller (Ashton Kutcher) nije u stanju vezati se za jednu djevojku, a one mu redovito predbacuju da zbog toga nije poželjan partner. Zaposlen je kod svog oca (Treat Williams), koji drži trgovinu namještaja, i uglavnom ništa ne radi, štoviše – potajno gleda sportske kanale na televiziji.

Joy McNally (Cameron Diaz) mlada je i uspješna žena koja radi na njujorškoj burzi. Zaručena je za šarmera Masona (Jason Sudeikis), kojem je i podredila svoj život. Gotovo istovremeno, Fuller odluči otpustiti sina, a Mason raskine zaruke s Joy.

Patriot – 20:45h HRT1

Prokušani par Emmerich/Devlin, posebno kaljen na filmovima nasilja poput “Godzille” i “Dana nezavisnosti”, odlučio je okušati se na ništa manje grandioznom povijesnom terenu: Mel Gibson ponovno briljira kao protivnik kojeg nitko ne bi poželio, u priči koja epskim zamahom obuhvaća početke američkog revolucionarnog rata…

Sport

Njemačka – Danska – 20:30h RTL

Subota

Film

Schindlerova lista – 22:55h HRT1

Ženskar i ratni profiter Oskar Schindler (Liam Neeson), sa svojom suprugom Emilie (Caroline Goodall) živi spokojnim životom, na visokoj nozi, sve dok se ne uvjeri kakvo zlo donosi nacizam.

Tijekom svog boravka u getu u Krakovu svjedoči okrutnoj likvidaciji Židova. Oskar koristi poljske Židove kao jeftinu radnu snagu u proizvodnji hrane za zemlje Trećeg Reicha, a njegovi su zaposlenici poslani na posao na kojemu dolaze pod teror sadističkog naciste Amona Goetha (Ralph Fiennes).

U sjeni zavjere – 20:15h NOVA TV

Problematični Travis Blok je vladin operativac koji je zadužen za izvlačenje tajnih agenata iz opasnih situacija. Kada otkrije zavjeru usmjerenu na američke građane, Blok se nađe na nišanu ljudi za koje radi. On tada mora ne samo ući u trag agentu, već i saznati istinu. Istinu koja bi mogla opteretiti čak i njegov upitni moralni kodeks.

Zabavni program

The Voice – 20:15h HRT1

Posušanka Ana Širić je u finalu The Voicea

Nedjelja

Film

Američki predsjednik – 21:30h HRT1

Zašto najmoćniji muškarac na svijetu ne bi mogao imati ono što želi? Kao muškarac, on je usamljeni udovac koji se bori najbolje odgojiti kćerku. Kao predsjednik, pred izbore najpopularniji je kandidat sa najvećim brojem glasova.

Tomb Raider – 22:30h NOVA TV

Norveški filmaš Roar Uthaug donosi nam novu avanturu neustrašive Lare Croft. Film je inspiriran istoimenom hit igrom iz 2013. godine i prati Laru tijekom njene prve samostalne ekspedicije.

Bitka za Midway – 20:15h RTL

Spektakl o bitci za Midway, glavnoj prekretnici na pacifičkom frontu tijekom Drugog svjetskog rata s bogatom glumačkom ekipom i redateljem Dana nezavisnosti.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.