Victoria Beckham supruga Davida iznenadila strogo zabranjenim poklonom | Jabuka.tv

Victoria Beckham supruga Davida iznenadila strogo zabranjenim poklonom

U svojoj dugoj i bogatoj karijeri David Beckham morao je pretrpjeti brojne psine, podvale i šale na svoj račun, ali ono što do dana današnjeg nije uspio prihvatiti jest – nadimak Dave.

Znajući da ga se grozi, supruga Victoria ne samo da mu je nabavila dres na kojem piše Dave već ga je natjerala i da se fotografira i pohvali svijetu.

Osim nedopuštenog nadimka, dres ima još jedan (namjerni) nedostatak – umjesto Manchester Uniteda, u kojem je David igrao jedanaest godina, pripada konkurentskom klubu iz istog grada – Manchester Cityju.

Odličan dres, Dave iz Manchester Cityja, napisala je Victoria na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj vidno neoduševljeni David pozira sa svojim novim poklonom.

U ovaj posebni poklon, sudeći po njezinoj objavi, bili su uključeni i njezin 16-godišnji sin Romeo te voditelj James Corden, koji je slavnom nogometašu nedavno priredio psinu pri otkrivanju spomenika u Los Angelesu. Umjesto pravog spomenika, na probi svečane ceremonije podvalio mu je repliku koja je više sličila karikaturi nego pravom nogometašu. Osim toga, nagovorio je osoblje da slavnog nogometaša oslovljava s Dave, baš onako kako David ne voli, piše Index.hr.

Sitne podvale nisu strane ni Victoriji – iako bi se nama to činilo kao stvaran poklon, Davidu je za 44. rođendan iz šale poklonila dva dezodoransa.

Ostao u šoku: Neugodan prank na nogometnoj legendi

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Evsad moze izaci bez zene na pivu… Bas ga je ponizila, ha, ha, ha. Ili je citavom svijetu pokazala koliki je psihopata i luda… Sto vec svi znaju… Bolesno..!

  • Ons to namjerno radi! On je zgodan, on je vara, ona nece priznat, pa se Daveu vako osvecuje! Tribala bi otic doktoru!! A mozda i ide! Samo nece javit! Ona je „ vojvotkinja“ ! Hahaha!

Komentiraj: