Dodik napustio svečanu ložu tijekom defilea sportaša s Kosova

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, koji je prisustvovao otvaranju Europskih sportskih igara u Minsku, sinoć je demonstrativno, nakratko napustio svečanu ložu u trenutku kada je ispred nje defilirala ekipa sportaša s Kosova.

Dodik je pratio otvaranje ove sportske manifestacije iz prvog reda centralne lože, zajedno s predsjednikom Bjelorusije Aleksandrom Lukašenkom, premijerom Ruske Federacije Dmitrijem Medvedevom, predsjednikom Moldavije Igorom Dodonom i drugim visokim uzvanicima.

On je pljeskom pozdravio defile sportaša iz BiH i Srbije, kao i reprezentacije svih ostalih zemalja.

Prije otvaranja Europskih sportskih igara, Dodik je s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem prisustvovao svečanoj večeri koju je za visoke uzvanike priredio predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko.

Svečanoj večeri prisustvovali su i Medvedev, Dodon, predsjednik Europskog olimpijskog odbora Janez Kocijančič i mnogi drugi visoki uzvanici.

(Srna)


6 komentara

  • Kome je to bitno osim njemu. Smeta mu Kosovo a goriva i cigareta sa njima prosvercao na vagone. Bas cudan neki domoljub… Tko i nasi koji su sa srbima i bosnjacima u najvecem jeku rata, sukoba svercali i devrili sve i svasta…

  • Albanska mafija je najbrutalnija i najbolje organizirana zločinačka organizacija u Europi, a vjerojatno i u svijetu. Pr brutalnosti i svireposti im nitko nije ravan. Pogledajte dokumentarne emisije od BBC pa nadalje o surovosti koju primjenjuju u svome zločinačkom nastupanju, od premlaćivanja, trgovanja drogama i robovima, do pljački, prostitucije i ubojstava. Albanija i Kosovo su postali javne destinacije za uzgoj i distribuciju droga, kao i stotine umjetnih uzgajališta i laboratorija širok Europe i Amerike. Nevjerojatno su ojačali i postali su prvaci koje izbjegavaju druge slične organizacije. Velika prednost je njihova brojnost koju jačaju svakom generacijom jer im žene rađaju od 15-e mnogobrojne naslijednike gdje je obitelj ispod 10 djece prava rijetkost. Oni u jednome stoljeću daju pet-šest generacija sa po desetoro naslijednika, za razliku od drugih koji daju tri generacije čak sa smanjenim brojem naslijednika u odnosu na starije naraštaje. Pa Srbe su potukli kur$em i za nekoliko generacija(prije jednoga stoljeća) će imati brojčano veću populaciju od broja Srba koji stare i odumiru. Ista boljka kao i Hrvati koji su do sada punili bazen od Hrvata iz BiH kojih više nema iz više razloga. Ti razlozi su što se mnogi Hrvati BiH uopće ne žene, a oni koji se i žene imaju jedno, dvoje ili nijedno dijete, pa su i sami oboljeli od “bijele kuge” od koje Hrvati iz Hrvatske boluju već puno stoljeće. Kada tome pridodamo i genocid učinjen nad Hrvatima poslije WWII onda je sve jasno.

  • Albanska mafija je novcem stvorila sebi drzavu. To je svima jasno… Zar svugdje u svijetu nije tako. Masoni, zidovi i slicno. Pa kako Izrael opstaje pored tako brojnijeg svog neprijetelja. Oni prkose Iranu sa preko 80 milijuna ljudi, Siriji, Turskoj itd… Novac je moc i sila…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.