Ostao u šoku: Neugodan prank na nogometnoj legendi

Legendarnom britanskom nogometašu David Beckhamu u Los Angelesu su odali počast tako što su naručili izradu ogromne statue s njegovim likom.

Statuu su mu naručili iz kluba LA Galaxy, gdje je Beckham jedno vrijeme igrao, ali otkrivanje statue prošlo je drugačije nego što je on očekivao.

U sve se umiješao komičar James Corden koji je odlučio prankati Davida. Napravio je to na tri načina, prenosi Joomboos.

1. Naporni fanovi

Glumci koje je unajmio su prilazili nogometašu tijekom otkrivanja statue i glumili da su njegovi veliki fanovi. Jedan od njih pitao ga je je li on onaj nogometaš iz Manchester Cityja. A svi znamo da je Beckham bio u Unitedu.

2. Ime Dave

David mrzi kad ga ljudi zovu Dave pa je James Corden poslao glumca koji ga je stalno nešto ispitivao i pritom ga oslovljavao imenom Dave. Beckhamu je tada bilo jako neugodno, ali i je dalje ostao ljubazan i rekao mu da ga tako samo mama smije zvati.

3. Kip

I za kraj, najbolji dio pranka. Naime, prava statua koju su napravili izgleda sjajno. Ali mu je Corden podvalio lažnu statuu koja izgleda presmiješno i nju su mu otkrili na predstavljaju. Kad ju je vidio, ostao je ukopan u mjestu i od nelagode nije mogao ni govoriti. Bilo ga je sram, barem je tako izgledao.

Kad mu se prijatelj i komičar otkrio, Beckham je shvatio tko stoji iza svega te da se ovdje zapravo radi samo o jako dobrom pranku. Na kraju je Jamesu sve oprostio i dobro se nasmijao.

Cijeli video možete pogledati ovdje:

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.