Veliko srce Širokobriježana i Stari zvonik pobijedili kišu na zatvaranju humanitarne akcije

Osma humanitarna akcija “Što ti možeš učiniti za Božić” uspješno je završena u subotu nastupom Staroga zvonika u Širokom Brijegu.

Brojni Širokobriježani i njihovi gosti i treće su se večeri okupili na Trgu Gojka Šuška i družili s ciljem pomaganja potrebitim obiteljima i pojedincima u akciji koju je organizirala udruga Inicijativa za Široki Brijeg.

Organizatori ove humanitarne akcije u razgovoru za portal Jabuka.tv rekli su da kiša koja je lagano padala tijekom treće večeri gotovo nikako nije poremetila planove te da su se Širokobriježani i njihovi gosti, unatoč nesklonim vremenskim uvjetima, nastavili ugodno družiti na Trgu Gojka Šuška.

Treće večeri manifestacije okupljene je zabavljao širokobriješki bend Stari zvonik, koji je nastup započeo i zaključio svojom novom pjesmom “Nevolja“, za koju su spot premijerno prikazali povodom proslave 10. rođendana benda.

>> Pročitajte i: Stari zvonik donio “Nevolju” u Široki Brijeg

Druženje je u subotu uz glazbu trajalo do ponoći, a tijekom trodnevne humanitarne manifestacije svi posjetitelji imali su priliku konzumirati hranu i piće koje su pripremali i usluživali brojni volonteri. Sva prikupljena sredstva ići će za pomoć oko 200 potrebitih pojedinaca i obitelji, koje će organizator manifestacije podijeliti u suradnji s Caritasom Franjevačkoga svjetovnog reda.

Druženje uz glazbu uživo potrajalo je do ponoći

Sve tri večeri manifestaciju i druženje pratila je glazba uživo. Prve večeri manifestacije koja je postala jednim od najljepših događaja u Širokom Brijegu okupljene je zabavljao Tamuraški sastav “Stare note”, a druge večeri pjesme su pjevali i svirali Tamburaši s kamena.

Uz glazbu uživo, na ovoj manifestaciji sve tri večeri bio je i Djed Božićnjak koji je darivao najmlađe, a okupljeni su imali mogućnost i kupiti neko od izloženih likovnih djela u organizaciji Udruge za razvoj, okoliš i kulturu “EKO ZH” i tako pomoći u radu Doma “Marija – naša nada”. Na manifestaciji su bile vidljive i kutijice za donacije u koje su se mogli darovati dobrovoljni prilozi.

Široki Brijeg prve večeri pokazao da može puno učiniti za Božić

(www.jabuka.tv)


16 komentara

  • Spojiti ovo i slatki Bozic od ŠB mama, nac vecu lokaciju i produzit trajanje na vise dana, Miro reagiraj! Širokom treba takvo nesto, ove veceri su dokaz tome.

    • Ti što se tako potpisuješ uporno ližeš dupe gradskoj upravi ili pušiš sam sebi..tj.ti si u toj upravi pa sam sebe hvališ.Da je vlasti i gradu stalo do sirotinje i bolesnih zauzeli bi se da se napravi stacionar za bolesne gore u fra Joze a ne da plaćamo Bosni milion KM godišnje..A ovo je lijepo samo ima bitnijih stvari od žderanja i tamburanja .

  • Zimski grad u Mostaru živo njesra, nije to Božić. Tako da nama ne treba zimski grad nego ovaj božićni duh. Sinoć ozvučenje katastrofa i ubija, preglasno, ali zato sve ostalo extra . Javljajte se, ljudima treba volontera. Svaki šb građanin neka sebi zavituje jednu večer raditi, ne treba na misu ići.
    Sjećam se prije par godina kad je falilo volontera dođe njih 4 ili 5 i sami se ponudili. Tako bi mogli svi

  • treba pomoci potrebite, najviše one koji nemaju i ne mogu raditi ali za radno sposobne isto ima ona izreka; “dadni čovjeku ribu i najeo si ga danas. nauči čovjeka kako uloviti ribu i dao si mu hranu za cijeli život” … samo gdje u nas raditi?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.