Široki Brijeg prve večeri pokazao da može puno učiniti za Božić

Osma humanitarna akcija “Što ti možeš učiniti za Božić” započela je u četvrtak u Širokom Brijegu, okupivši brojne posjetitelje.

Prvu večer tradicionalne manifestacije koja je postala jednim od najljepših događaja u Širokom Brijegu okupljene je zabavljao Tamuraški sastav “Stare note”.

Brojni Širokobriježani i njihovi gosti okupili su se na Trgu Gojka Šuška i družili s ciljem pomaganja potrebitim obiteljima i pojedincima u akciji koju organizira udruga Inicijativa za Široki Brijeg.

Tijekom triju večeri trajanje ove akcije svi posjetitelji imat će priliku konzumirati hranu i piće koje su pripremili i koje će usluživati brojni volonteri, a svi prihodi ići će za pomoć oko 200 potrebitih pojedinaca i obitelji, koje će Inicijativa podijeliti u suradnji s Caritasom Franjevačkoga svjetovnog reda.

Brojni Širokobriježani i njihovi gosti prvu su večer proveli u ugodnom druženju na ovom humanitarnom događaju

Sve tri večeri božićno okupljanje i humanitarnu akciju u Širokom Brijegu pratit će glazba uživo. Druge večeri okupljene će zabavljati Tamburaši s kamena, dok će manifestaciju zaključiti širokobriješki bend Stari zvonik.

Uz glazbu uživo, na ovoj manifestaciji sve tri večeri bit će i Djed Božićnjak koji će darivati najmlađe, a okupljeni će imati mogućnost i kupiti neko od izloženih likovnih djela u organizaciji Udruge za razvoj, okoliš i kulturu “EKO ZH” i tako pomoći u radu Doma “Marija – naša nada”.

U akciji sudjeluju brojni volonteri

Na manifestaciji su vidljive i kutijice za donacije u koje će se moći darovati dobrovoljni prilozi.

Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da se odazovu ovoj akciji i pomognu koliko mogu jer je svačiji doprinos važan, a očekuje se da će akcija, kao i svake godine, biti uspješna i još jednom pokazati veliko srce Hercegovine.

Manifestacija će trajati do subote 22. prosinca 2018. godine.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.