Vedran Kožul ponovno izabran za predsjednika OO Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg

Na konstituirajućoj  sjednici Općinskog odbora Mladeži Hrvatske demokratske zajednice BiH Široki Brijeg održanoj 19. prosinca 2012. za predsjednika je jednoglasno izabran  dosadašnji predsjednik Vedran Kožul (Temeljni ogranak Turčinovići).

„Naš program je isti kao i prije dvije godine kada sam prvi put izabran. Bolji položaj mladih u društvu, bolji Široki Brijeg i bolje sutra hrvatskog naroda s HDZ-om BiH kao stožernom strankom hrvatskog naroda i dalje su naši najvažniji ciljevi. Dokazali smo da postoje mlade snage koje se bore za bolje sutra naše općine i naroda, a takvo nešto ne mogu shvatiti oni koji se jedino vode  osobnim interesima. Stoga se ne trebamo previše osvrtati na kritike, već kao i dosada, trebamo nastaviti raditi,“, istaknuo je Kožul zahvaljujući se članovima Općinskog odbora na ukazanom povjerenju.

Za potpredsjednike Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg izabrani su Ivana Ljubić (Knešpolje), Stanko Bazina (Kočerin) i Marko Ćavar (Lijeva obala). Za tajnika je ponovno izabran Franjo Marušić (Mokro), dok je  novi rizničar Ivan Damjanović (Ljuti Dolac).

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Napravite popis odrađenih stvari djeco. Više je Inicijativa uradila u pola godine nego što ćete vi uraditi u pola života. Mesečini.

  • na supištini prije nekoliko dana je predsjednik iznio podatke o dosadašnjem radu i mogu ti reci da je popis poprilično dugačak… a svaka cast svako sto nesto radi za ovaj grad pa tako i incijativi…

  • sjećam se kad je isto tako izabran za predsjednika omladine SKJ u Lištici DRUG T…. B……. samo se partije različito zovu On je danas na visokoj funkciji u F…. vjerovatno i tako maštaš Od Druga napraviše gospodina a šta će od gospodina vidjećemo

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.