Giuliano nakon sedam godina predstavlja novi spot

Poznati splitski pjevač Giuliano prije par mjeseci izdao je novi album „Sada imam sve“. Pjesma koja se nekako sama od sebe nametnula kao prvi singl, zabavnog je i veselog naziva „Biži sa mnom mala moja“, a ovih dana se počeo vrtiti i nedavno snimljeni spot. Ovo je Giulianov prvi spot nakon sedam godina te time ima i posebnu važnost za njega.

U spotu se Giuliano pojavljuje u više uloga kako bi pridobio naklonost djevojke i njenog oca rokera. To mu ne polazi za rukom kao soboslikaru ili kao finom mladiću u odijelu, ali na kraju dolazi na motoru obučen u rokera. Djevojku glumi mlada glumica Petra Cicvarić, poznata po ulozi Sare Matošić u poznatoj RTL-ovoj seriji „Ruža vjetrova“, dok je oca rokera uspješno odglumio Nenad Bego.
Spot je nekoliko dana sniman na različitim lokacijama u Splitu, a cijela ekipa se izvrsno zabavila. Zanimljivo je napomenuti da je redatelj spota mladi Toni Banov, sin Zorice Kondže i Joška Banova.

„Pjesma je jako vesela i zabavna pa je i spot rađen u tom stilu. Snimati spot je bilo jako zabavno i bio sam jako uzbuđen jer se zapravo ne mogu sjetiti kad sam uopće snimao spot zadnji puta, koliko vremena je prošlo. Bilo je lijepo prisjetiti se kako je to. Ovo je inače moj prvi spot sa dozom humora i nadam se da će gledatelje zabaviti barem u pola od onoga što smo se mi zabavili smišljajući ga i snimajući“ izjavio je Giuliano.

Tekst i glazbu pjesme “Biži sa mnom mala moja” potpisuje Robert Pilepić, a aranžman Duško Rapotec Ute. Vesela i brza pjesma već je pronašla put do slušatelja, te bi ubrzo mogla postati prvi veliki hit Giulianovog novog albuma.

Nakon petogodišnje stanke izdavanja albuma, “Sada imam sve” osmi je album u Giulianovoj karijeri koja je započela daleke 1986. godine. Izdan je početkom kolovoza 2012. od strane Croatia recordsa.  Novi album donosi 13 pjesama, a sadrži skladbe koje je Giuliano već predstavio publici i to na raznim festivalima – “Drugovi moji svi” (CMC festival), “Ljube moja” (Split 2009.), “Moja ljubav ti si” (SPlit 2011.) i “Anestezija” (Split 2012). Pjesme “Meni smeta nepravda” i “Pridat ću te” su kao najavni singlovi za ovaj album najavljeni još prošle godine. Pjesma “Blue” za koju je tekst napisao Boris Novković jedna je od 7 novih skladbi na albumu. Među tih sedam novih skladbi nalazi se I “Biži sa mnom mala moja” koju Giuliano upravo predstavlja.

Ovoga petka, 21. prosinca Giuliano će novu pjesmu otpjevati na humanitarnom koncertu „Želim život“ Zaklade Ana Rukavina koji će se održati na Trgu bana Jelačića s početkom u 21:00 sat.

Jabuka.tv vam donosi spot i fotografije sa snimanja:

[youtube id=”ATAn2BUrOQg” width=”600″ height=”350″]

giuliano_1

giuliano_2

giuliano_3

giuliano_4

giuliano_5

giuliano_6

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.