Humanitarna izložba fotografija u Kosači

U sklopu humanitarnog projekta „Dani darivanja“, Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, održana je i humanitarna, prodajna izložba fotografija. U Maloj galeriji Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača, okupili su se studenti, profesori te ostali građani Mostara.

Uz izložbu fotografija, posjetitelji su uživali i u malom programu, sastavljenom od glazbe, recitiranja pjesama, i svakako neizostavnog domjenka. Izložbu je otvorio predsjednik Zbora, Vedran Arapović, a okupljenima se zahvalio i glavni pokretač ove akcije, potpredsjednik, Vedran Biokšić.

izlozba_2

Fotografije su prodavane po cijeni od 30 KM, a sav prikupljeni novac namijenjen je za kupnju CTG uređaja za bebe pri Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar. Akcija je dirnula i pročelnicu Odjela klinike za ginekologiju i porodništvo SKB Mostar, docenticu, gospođu Vajdanu Tomić, koja je napomenula da u uspješan ishod akcije ne sumnja, te da je ona sama po sebi itekako hvalevrijedna. Svoje fotografije je doniralo 22 mladih fotografa, a umjetničkim dijelom izložbe je koordinirala Marina Pavlović.

Dobra vijest je da će fotografije ostati u galeriji sve do petka  te se još uvijek mogu kupiti. Vrijedi spomenuti da je privedena kraju i akcija prikupljanja rabljene odjeće, te volonteri udruge ZMAFIS i FRAME Mostar, kreću u prikupljanje hrane po tržnim centrima, a sutra je i humanitarni koncert Marijana Bana i Diktatora, u Diskoteci Scena. Nakon svega toga, ostaje nam da još u petak zajedno nazdravimo uz kuhano vino.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.