Uvjerljiv poraz na Pecari koštao Hafizovića trenerske smjene u Čeliku

Kemal Hafizović, uskoro će postati bivši trener Čelika. Njegov sat je otkucao. Smjena će se dobro upakirati i opravdati rezultatskim neuspjehom u tri odigrana kola.

Statistika je egazaktnta i to je jedino što ide na ruku ljudima u i oko kluba koji su možda odgovorniji od Hafizovića kojem su ne tako davno dali povjerenje. Sigurno ne za tri ili četiri kola.

Raspored je upozoravao da ni najveći trener ne bi mogao garantirati, u okolnostima u kojima Čelik egzistira, bolji učinak od Hafizovića. Sve više iskrenih navijača, sportskih radnika, bivših asova, prepoznaju prave krivce, koji će ostati još neko vrijeme na svojim udobnim pozicijama i mešetariti pod plaštom brige za Čelik, pišu Sportske.ba.

Poigrali su se sa velikim nogometnim imenom koji je u nekoliko navrata spašavao klub kada u to nitko nije vjerovao. Hafizović je i sada stavio svoju glavu na panj, kojem je Čelik više od života.

Nažalost, karizmatični trener nije prepoznao prljavi scenarij pojedinaca u i oko kluba, na što Zeničani mjesecima upozoravaju, a to je najgori ishod po Čelik. Sve više se govori, a o tome je prvi javno upozorio bivši predsjednik Šatorović, kada je razotkrio plan pojedinaca koji, kako je Šatorović naglasio, nastoje “ugasiti” klub.

Hafizović plaća ceh, a javnost i vrijeme će pokazati tko su stvarni krivci za kaotično stanje u klubu, završavaju Sportske.ba svoj tekst.

 

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.