Urnebesno: Pogledajte Škorin skeč iz Večernje škole u kojem glumi predsjedničkog kandidata | Jabuka.tv

Urnebesno: Pogledajte Škorin skeč iz Večernje škole u kojem glumi predsjedničkog kandidata

Miroslav Škoro je u nedjelju 23. lipnja objavio je kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske.

Njegovi obožavatelji u komentarima bili su podijeljeni, dok su jedni bili u potpunom deliriju, drugi su pak očajavali jer “kako će Škoro pjevati i pričati viceve” ako postane predsjednik.

Za te druge ovaj tekst mogao bi biti posebno blago jer su ovo Škorine snimke iz Pervanove Večernje škole u kojoj je viceve pričao bez straha, prenosi Telegram.hr.

Lik Ferde Smičiklasa

Škoro je u Večernjoj školi utjelovio Ferdu “Mićka” Smičiklasa, koji se u jednoj emisiji čak kandidirao za predsjednika i to riječima:

“Pitate se za koga? Pa za mene. Vidite s kime imam posla, sve gore od gorega. Ne može gore, samo dublje. Za mene!”

Nakon toga u kadru se pojavljuje Željko Pervan koji Škori, odnosno, Ferdi dovikuje: “Ti ćeš bit’ predsjednik, samo nam nedostaje da si ti predsjednik Hrvatske.”

Nismo sigurni dijeli li Pervan takvo mišljenje i u stvarnom životu, ni sjeća li se Škoro ovih scena, ali prilično su urnebesne s obzirom na trenutnu situaciju u kojoj Škoro “ima posla” s Kolindom Grabar-Kitarović, Zoranom Milanovićem, Mislavom Kolakušićem i Ivanom Pernarom.

Bio je dosta uspješan

Poznat po svojoj statičnosti na sceni, Škoro je prilično iznenadio obožavatelje Večernje škole svojim doskočicama i humorom. Njegov lik Mićko bio je dio 3. sezone koja se emitirala 2005. i 2006. godine te se dosta dobro složio s ostatkom ekipe iako je dosta puta upravo on bio predmet sprdnje.

Jedna od najpoznatijih snimki tako je kada ga je Tetak, čiji lik je utjelovio pokojni Đuro Utješanović, potpuno uništio jednom rečenicom.

Znao je i podbosti aktualne političare, primjerice Miomira Žužula kojeg se u to vrijeme istraživalo zbog utaje poreza:

Njegove pjesme često su se protezale kroz emisiju. Posebno je popularna bila “Milo moje”.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: