"Ulica protiv ulice": Završeno 14. izdanje najmasovnijeg dječjeg natjecanja na ovim prostorima | Jabuka.tv

“Ulica protiv ulice”: Završeno 14. izdanje najmasovnijeg dječjeg natjecanja na ovim prostorima

Završeno je još jedno izdanje turnira “Ulica protiv ulice” koji se već 14 godina održava u Širokom Brijegu.

Ova lijepa sportska priča ove je godine okupila čak 312 ekipa. Turnir je trajao četiri dana, a svoju podršku djeci, ali i organizatorima koji promiču razvijanje talenta, fair-playa te dobru zabavu dali su i igrači i trener NK Široki Brijeg.

Članovi NK Široki Brijeg našli su vremena za druženje s djecom i ostalim obožavateljima te su podijelili mnoštvo dresova.

Na ovom turniru pravdu su dijelili bivši i sadašnji sportaši Širokog, odigrano je puno utakmica, a sve je prošlo u najboljem redu.

Članovi NK Široki Brijeg slikali su se s mladim obožavateljima

Rezultati natjecanja po skupinama:
8 do 10

Lištičari – Mini krompiri 4:0

10 do 12

Vatikan 2007 – Ljubičica 1:0

12 do 14

Trnski Malci – Hurakan 2:0

14 do 16

Nisam Ja – Avenija Mostar 2:1

16 do 18

Sky Crojff – Vidići 2:1

Organizatori su podijelili 15 lopti i ostalih nagrada, a najbolji su za svoju predstavu dobili medalje i pehare.

Čak 312 ekipa nastupilo je na ovogodišnjem turniru

Turnir su svojim nastupom otvorile i zatvorile članice Plesne skupine Zorićevina koje su plesom na rolama oduševile sve prisutne.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

 • Otkud fair-play kad su poništavane utakmice. Treba odmaknuti od igrališta one bolesne roditelje i pustiti djecu da se vesele i da igraju, a ne kažnjavati djecu što nisu ispunili tatina očekivanja.
  Što manje petljanja odraslih to pošteniji i bolji turnir. Ako se nastavi ovakvo ponašanje neće valjati jer važno je sudjelovati, a još bolje ako se pobijedi. Živjela poštena igra, dobro suđenje i normalni roditelji.

 • Sve je ono katastrofa
  Od organizacije (gdje je najbitnije prebrojati prodane cevape i sokove )
  Od ponistavanja utakmica, od unistavanja okolisa….
  Uzaaas za sve nas

 • Ove godine se mogao primjetiti organizacijski kolaps i jedna doza nezrelosto organizatora. Klinci su okolo lomili, bacali boce, ostavljali smeće. Mislim da nije cilj ove manifestacije da svatko radi što poželi? Nisu postojali redari koji bi pratili tko što radi i problematičnu djecu udaljili iz dvorišta vrtića. Vladao je sveopći kaos na ljuljačkama, vrtuljcima, a dobrim dijelom i na nogometnom terenu. Ovaj put se vidjelo da ovako ne može dalje. Ja svoje dijete više neću dovesti ako se ovako nastavi. Organizator ako želi zadržati razinu, ovog izvrsnog natjecanja, mora poraditi na organizaciji i infrastrukturu čitavog turnira. Sretno!

 • Pa ni nemojte svoju djecu dovesti! Organizatori nisu odgojitelji,ako je neko pravio nerede šta mislite da oni mogu sve pohvatati. Odgoj i red ide iz kuće a to bi trebalo bit pravilo kad se ide negdje igrati. A organizacija turnira je nešto najbolje što se ovom gradu desilo. Dosta više i seoskih veselica i folklora i janjaca na ražnju,neka malo i ovoga. A što se tiče brojanja ćevapa u komentaru iznad eto baš ste prisustvovali brojanju jel?? Bila je hrpa djece koja su i počašćena i sokovima i sladoledima pa ste i to trebali prebrojit,ali niste. Vidite samo loše stvari i onda žugate. Pogledajte malo bolje vidjet ćete da je tu puno više dobroga nego lošeg. Trava će narast,očistit će se igralište kao i do sad. Nikakav problem. Bitno je da su klinci uživali par dana i jedva čekaju dogodine turnir!!

 • U mamićima ulica protiv ulica ima drugačiji format natjecanja, natječu se ko će kome više štete nanit… 🙈 🙈

 • @Jadu jadni nažalost više je ovdje bilo primitivizma nego na bilo kojojem lokalnom derneku. Fora je u tome što do sada nije bilo tako, a ove godine jest. A organizatori su do sad imali ulogu odgojitelja, lijepo su tješili sve koje bi izgubili i fino bi sve iskomunicirali s klincima i sve je bilo ok. Ne znam u čemu je bio problem ove godine, možda je interes raznorazne, čitaj loše, publike nadrastao mogućnosti organizatora. Stvarno mi je žao.

Komentiraj: