Umjesto vatrometa, u Širokom Brijegu vatra

Četiri vatrogasca i jedno vatrogasno vozilo Vatrogasnog društva Široki Brijeg stigli su na mjesto požara koji je u ponedjeljak u popodnevnim satima izbio u Širokom Brijegu.

Kako doznaje portal Jabuka.tv, požar se razbuktao oko 16:30 sati, a vatrogasci su nešto poslije 17 sati dobili poziv na intervenciju.

U požaru gori trava i nisko raslinje, a zahvatio je lokalitet u blizini Ćužića kuća uz regionalnu cestu R425 Široki Brijeg – Međugorje, odnosno prema naselju Turčinovići.

Opožarena je površina od oko 10 duluma. U trenutku zaključenja članka, vatrogasci su bili na mjestu događaja. Požar se razbuktao nošen vjetrom koji u ponedjeljak puše u Širokom Brijegu.

Na teren su poslana četiri vatrogasca i jedno vatrogasno vozilo, a ako bude potrebe poslat ćemo pojačanje. Požar je pod kontrolom, a trenutno nam gašenje otežava močvarno tlo, zbog čega čekamo pogodnije uvjete za intervenciju, izjavio je za portal Jabuka.tv Darijo Čuljak, zapovjednik Vatrogasnog društva Široki Brijeg.

Zapovjednik širokobrijeških vatrogasaca dodao je i da su dobili dojavu o još jednom požaru ispod Bilaćevih kuća, također u naselju Turčinovići. Za ovaj požar vatrogasci su krenuli u provjeru stanja na požarištu.

(www.jabuka.tv)


13 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.