Ulaznice za finale u Sarajevu: Najjeftiniji “Vedran Puljić”, najskuplji Zapad!

Sarajevo će u srijedu s početkom u 18 sati dočekati Široki Brijeg u prvoj utakmici finala Kupa Bosne i Hercegovine na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”.

Tim povodom iz Fudbalskoga kluba Sarajevo željeli su upoznati svoje navijače, koji će podržati igrače Mehmeda Janjoša na sutrašnjoj utakmici s nekoliko informacija vezano za samu organizaciju utakmice.

Vrata Olimpijskoga stadiona “Asim Ferhatović-Hase” bit će otvorena za navijače od 16.30 sati, a prema uputama Policijske Uprave Centar – Sarajevo, neće biti dozvoljeno unošenje sokova i vode u čvrstoj ambalaži. Također, kako bi izbjegli gužve na ulazu, apeliraju se da navijači blagovremeno pristupe tribinama stadiona.

Ulaznice za utakmicu moguće je kupiti u tijeku sutrašnjega dana u Bordo Fan Shop-ovima, ul. Maršala Tita 38/b i Bezistan, a od 14.30 sati za sve navijače bit će otvorena i dodatna prodajna mjesta na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”. Cijene ulaznica su sljedeće: Sjever “Vedran Puljić” – 5 KM, Istok – 8 KM i Zapad – 10KM.

Fudbalski klub Sarajevo poziva sve svoje navijače i simpatizere da fer i sportskim navijanjem, grlima i dlanovima, pomognu momčadi Mehmeda Janjoša da dođe do važne pobjede i pozitivnoga rezultata uoči uzvratne utakmice, kako bi potom u Širokom Brijegu na Pecari zajedničkim snagama došli do novoga naslova pobjednika Kupa Bosne i Hercegovine.


(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.