Uhićeni zbog 113 kg kanabisa: Bosanac organizirao, Hrvat sadio, a Srbin pakirao

Austrijska policija objavila je da je uhićeno osam članova narko bande za koje se sumnja da su uzgojili 113 kilograma kanabisa za prodaju u Beču. Ulična vrijednost kanabisa prelazi 1,2 milijun eura, a za potrebe uzgoja ekipa je potrošila struje za 110 tisuća eura koju nisu platili austrijskoj elektroenergetskoj tvrtki.

Policija je objavila da je vođa bande 48-godišnji državljanin BiH koji je uhićen u lipnju, piše Kleine Zeitung.

Istragom je utvrđeno da je sađenjem kanabisa rukovodio 39-godišnji državljanin Hrvatske koji je u travnju uhićen u Beču. Njegov suučesnik, 52-godišnji državljanin BiH, uhićen je u svibnju.

Potom je policija izvela akciju u stanu koji su Hrvat i Bosanac ilegalno iznajmili u Beču, a tom prilikom je uhićen državljanin Srbije koji je bio zadužen za pakiranje droge, piše Index.hr.

(www.jabuka.tv) 

 


8 komentara

 • I sas nek mi netko kaze da opet ne moze biti bratstvo i jedinstvo?Ne znam samo sto ratovasmo majo mila?Koliko mladih zivota zavrsi-ZA NISTA!Da bi politicari u ime njih stekli enormno bogatstvo,a obicni ljudi pusili!Evo dokaza da imamo imalo pameti da mozemo zivjeti i raditi skupa!Decke,mislim ovu tronijicu,za vodje svojih naroda.

  13
 • Njih u tročlano predsjedništvo,samo da oni ne napuše još jednog svog i ne kažu, e to je sada vaš i biramo vam ga .Baš je ćust i poslušan.

 • Pitanje za jabuka.tv: Kako to mislite BOSANAC????????????? Mozda ste mislili napisati drzavljanin BiH? Ili možda Bošnjak?
  Ako će te raditi posao radite ga kako treba, lekturirajte tekstove!!!!

  1
  3

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.