Ugušila vlastitu bebu, a na sud dolazi sa smiješkom

Njemačku javnost zgrozila je hladnokrvnost 29-godišnje žene koja je brutalno ubila svoju tek rođenu bebu. Ni niske temperature ni činjenica da joj počinje suđenje za ubojstvo nisu previše pogodili Katju P. kojoj, piše Bild, ništa nije moglo skinuti osmijeh s lica.

Žena koja je jastukom ugušila vlastito dijete u sudnicu se ušetala kao da dolazi na kavu s prijateljicama. Odjevena u majicu s dubokim izrezom, sjela je na klupu i mirno poslušala optužnicu.

– U siječnju 2011. godine okrivljena je rodila zdravu djevojčicu. Stavila ju je na ledeni pod kupaonice, a budući da je beba vrištala, uzela je jastuk iz spavaće sobe i stavila ga preko bebine glave. Nakon pola sata pronašla je njeno beživotno tijelo i potom ga odložila u plastičnu vrećicu pa spremila u ormar – prepričao je ukratko tužitelji Bernd Lieb jezivi zločin.

Bebino tijelo Katja je u ormaru držala punih pet mjeseci prije negoli ga je izvadila i odbacila u obližnje grmlje. Ono je otkriveno 14. prosinca prošle godine i tada je pokrenuta istraga.

Otkriveno je da se netom prije umorstva Katja iz roditeljskog doma iz Echterdingena preselila k muškarcu iz Bamberga kojeg je upoznala na chatu. Od njega je skrivala trudnoću, a zatim i čedomorstvo.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.