UFC: Nurmagomedov ugušio McGregora, nakon borbe izbila velika tučnjava van kaveza

Khabib je gušenjem pobijedio McGregora i obranio naslov prvaka UFC-a u lakoj kategoriji.

Nakon meča počela je velika tučnjava pokraj kaveza. Prema prvim informacijama Khabib je napao Conorovog sparing – partnera.

Khabib je ostao neporažen u lakoj kategoriji, ovo mu je 27 pobjeda, a McGregor je doživio četvrti poraz u karijeri, piše Index.hr.

Tijek borbe

Khabib je odmah uspio baciti Conora na pod, vezao mu je noge i imao je potpunu kontrolu borbe u prvoj rundi, ali nije napravio preveliku štetu McGregoru i nije bilo teških udaraca.

Prvak je uzdrmao McGregora sjajnim udarcem na početku druge runde i zatim ga je ponovo bacio na pod i potpuno je dominirao pogađajući ga žestoko na podu, ali se Irac uspio spasiti, ali je nedozvoljenim koljenom udario Khabiba, no Dagestanac je imao prednost.

Treća runda donijela je nekoliko dobrih udaraca sa obje strane. Khabib nije bježao i dopuštao je McGregoru da ga pogađa, ali je i on često imao dobar odgovor. Ipak, Irac je imao više značajnih udaraca i ova runda je otišla na njegovu stranu, a ponovo je imao i nekoliko prljavih poteza držeći Nurmagomedova za rukavicu.

Bacanjem na pod Khabib je počeo četvrtu rundu. Uspješno ju je kontrolirao i Conor je predao meč u četvrtoj rundi, a zatim je nastao potpuni kaos i tučnjava.

Khabib je ušao u bitku u publici, a zatim se i u ringu dogodio obračun između dva tima.

Predsjednik UFC-a odbio dati pojas Rusu

Predsjednik UFC-a Dana White odbio je uručiti Khabibu pojas jer je ovaj preskočio oktogon i otišao u publiku kako bi se obračunao sa jednim od trenera Conora McGregora.

Na kraju je prvak otišao iz oktogona bez pojasa uz zvižduke s tribina, a u opasnosti je da će izgubiti pojas, prenosi Sportsport.ba.

Irac je provocirao Rusa

McGregor ovih dana nije birao sredstva za vrijeđanje svog protivnika, a najviše je to radio na vjerskoj osnovi. Iako zna da je Khabib musliman, Conor ga je prvo nudio alkoholom, a onda je za njega rekao da je terorist.

Conor je napao Khabiba izvan kaveza

Conor je već imao pojas u lakoj kategoriji, no UFC mu ga je oduzeo zbog neaktivnosti. Zbog toga je Irac poludio i u travnju napao autobus u kojem se nalazi njegov sinoćnji protivnik.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.