Uber dolazi u Hrvatsku, raspisan natječaj za posao

Pitanje je dana kada će Uber stići u naše krajeve. To potvrđuje i činjenica da je ova tvrtka na službenoj stranici raspisala natječaje za poslove u Zagrebu, ali i u Beogradu.

Na obje se lokacije zapošljava generalni menadžer, ali se za Hrvatsku dodatno traži menadžer operacija i logistike, piše Netokracija.

Od generalnog menadžera se zahtijeva da se fokusira na doseg do novih korisnika, ali i da se bavi operativom te da održava kvalitetu Uberovih usluga. Ta osoba nudi podršku vozačima i drugim partnerima, bavi se lokalnim marketingom, upravlja kvalitetom usluga, društvenim mrežama, odnosima s javnošću. Također, mora biti analitičan i kreativan, imati više od sedam godina iskustva u konzaltingu, investicijskom bankarenju, marketingu i operativnom menadžmentu.

Zauzvrat dobiva mnoštvo sati vožnje Uberom, mogućnost da utječe na strateški smjer tvrtke i način transporta uopće, a tu je i plaća o kojoj se može pregovarati ovisno o iskustvu kandidata.

Uloga menadžera operacija i logistike će biti povećanje rasta kroz optimizaciju rastućeg broja partnera i vozača. Točnije, ta osoba radi na poboljšanju korisničkog iskustva i na smanjenju troškova. Osoba koja dobije ovo radno mjesto radit će s inženjerima u San Francisku kako bi pratila ponašanje vozača i osiguravala njihovu učinkovitost. Zadužena je i za treniranje vozača, pravljenje rasporeda, pregovore s partnerima te širenje poslovanja. Poželjno je da kandidat ima dvije do pet godina iskustva u operativnim i/ili analitičkim poslovima, diplomu iz inženjerstva/ekonomije/financija te da zna dobro ruski jezik.

(24sata.hr)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.