U utorak Široki Brijeg ponovno osam sati bez struje i vode

Drugo planirano isključenje električne energije i opskrbe pitkom vodom u Širokom Brijegu dogodit će se u utorak, 4. srpnja u vremenskom razdoblju od 13.00 do 21.00 sat.

”Cijenjeni potrošači, zbog pristigle obavijesti od JP Elektroprivreda HZHB d.o.o. Mostar da će biti obustavljena opskrba električnom energijom, u utorak 4. srpnja u vremenu od 13.00 do 21.00 sat neće biti vodoopskrbe”, navode iz širokobriješkog Vodovoda.

S obzirom da crpilište Vodovoda nema agregate, obustavom struje prestaju s radom pumpe koje vodu crpe i dovode do potrošača.

Bez električne energije i vode tako će ostati potrošači s područja Grada Širokog Brijega, Crnča, Izbična, Donje i Gornje Britvice, Crnih Lokava, Dobrkovića, Ljubotića, Knešpolja, Donjeg i Gornjeg Graca, Prova, Dobriča, Trna, Mokrog, Turčinovića, Buhova, Rasna, Čerigaja, Uzarića i Jara.

Električne energije i vodoopskrbe bit će samo u Kočerinu, Rujnu, Mamićima, Dužicama, Ljutom Docu, Jarama i Biogracima.

Podsjećamo, prvo isključenje dogodilo se u utorak, 20. lipnja od 13.00 do 21.00 sat, a tada su radnici Elektroprijenosa BiH radili na interventnom održavanju elektroenergetskih objekata točnije na trafostanici 110/10(20) kV koja se nalazi u Industrijskoj zoni Pecara.

(www.jabuka.tv)


14 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.