U Širokom Brijegu zasjedala Vlada ŽZH

U četvrtak 6. rujna 2012. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 33. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila tekst Sporazuma o suradnji između Županije Zapadnohercegovačke i UNDP-a/ILDP-a BiH, kao i tekst Sporazuma o suradnji između Županije Zapadnohercegovačke i općina u Županiji Zapadnohercegovačkoj koje je, u koordinaciji sa UNDP-om/ILDP-om BiH, pripremilo Ministarstvo gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o imenovanju osoba koje će obavljati poslove Županijskog popisnog povjerenstva, kojim se u navedeno Povjerenstvo imenuju Božica Zeljko, načelnik Ureda za statistiku za područje Županije Zapadnohercegovačke Federalnog zavoda za statistiku i Anita Markić kao predstavnik Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela i Odluku o raspodjeli sredstava utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2012. godinu za tekuće prijenose za političke stranke, za razdoblje travanj – lipanj 2012. godine.

Također, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju v. d. zamjenika ravnatelja Zavoda za zdravstveno osiguranje kojim se dužnosti razrješava Gordan Bradvica iz Ljubuškog te Rješenje o imenovanju zamjenika ravnatelja Zavoda za zdravstveno osiguranje kojim je Gordan Bradvica imenovan na navedenu dužnost.

Ante Boras iz Ljubuškog imenovan je za v. d. ravnatelja Agencije za državnu službu Županije Zapadnohercegovačke.

Zaključkom Vlade, za početak školske 2012./2013. godine, učenicima iz obitelji korisnika stalne socijalne pomoći s područja Županije Zapadnohercegovačke osigurana su novčana sredstva u iznosu od 100,00 KM.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.