Čitluk: Policija blokirala dio gornjeg Brotnja, mole se mještani za pomoć!

Protekla noć za čitlučku policiju bila je sve samo ne dosadna.
Tijekom rada na prevenciji krađe motornih vozila i uhićenja počinitelja kaznenih dijela, noćas oko 2 sata zaprimljena je dojava o provali u obiteljsku kuću u Hamzićima odakle je iz garaže otuđeno motorno vozilo Golf bh registarskih oznaka 165-M-682, kao i drugi vrijedni predmeti vlasnika.
Brzom intervencijom policije na području Čitluk Sela, predio Garišta, nakon potjere prinudno je zaustavljeno vozilo VW Passat bh registarskih a slobode je lišen vozač T.M. rođen 1990. god. Iz Mostara nad kojim u ovim trenutcima traje kriminalistička obrada. U istom vozilu pronađen je alat koji je najvjerojatnije poslužio za provalu.

Otuđeno vozilo Golf nalazilo se svega 100-tinjak metara iza vozila koje su zaustavili djelatnici PS Čitluk, te se isto okrenulo i vratilo u smjeru D.Blatnice. Budući da se druga policijska patrola nalazila u blizini područne škole u D. Blatnici, predmetno vozilo se najvjerojatnije zadržalo na području Mjesne zajednice Gornje Blatnice koja je, uz dio MZ Donja Blatnica i MZ G.V. Ograđenik, sinoć od 02:30 sati pod policijskom blokadom.

Trenutno se intezivno traga za počiniteljima i pomagačima ovog kaznenog djela, a policija moli sve mještane navedenih Mjesnih zajednica kao i osobe koje imaju neka saznanja o vozilu da to odmah prijave na broj 122.

Uz djelatnike PS Čitluk na otkrivanju počinitelja i pomagača ovog kaznenog djela uključeni su djelatnici OKP PU Mostar i djelatnici sektrora Krim policije MUP-a HNŽ, a o svemu je obaviješteno i županijsko tužiteljstvo.

Brotnjo.info

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.