U Širokom Brijegu održana treća Dječja olimpijada sportskih igara

U nedjelju je u Širokom Brijegu, u organizaciji Univerzalne sportske škole Široki Brijeg, održano treće sportsko-humanitarno natjecanje ”Dječja olimpijada sportskih igara”.

Na natjecanju je nastupilo rekordnih 450 djece iz 12 univerzalnih sportskih škola, a djeca su se natjecala u atletskoj disciplini sprint, žongliranje lopte te u preskakanju užeta. Ovo natjecanje je bilo i humanitarnog karaktera. Naime, svi posjetitelji u dvorani Pecara mogli su donirati novac koji je kasnije predan ravnatelja Doma ”Marija Naša Nada” Slobodanu Karačiću. Organizatori navode da je skupljena rekordna svota za najpotrebnije.

Natjecanje je otvorio gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, a nazočne je pozdravio Mateo Beusan, slavno ”Oko sokolovo” s HRT-a, te im poželio fer i korektnu borbu.

Na samom kraju svi su posjetili stadion Pecara te su se zajednički fotografirali na tribini Sjever. ”Ovo natjecanje je još jednom predstavilo naš Široki Brijeg u lijepom sportskom svjetlu”, dodaju organizatori.

”Treneri Univerzalne sportske škole, profesori TZK-e Žarko Kraljević i Dalibor Kožul se zahvaljuju roditeljima, Ženskom nogometnom klubu Široki Brijeg i njihovom treneru Ivanu Kvesiću. Sva djeca su dobila medalje, diplome, kroasane, čokoladice, sok i vodu Ledu. Velika zahvala ide svim sponzorima koji su omogućili da ovo sve bude besplatno za svako dijete”, priopćili su organizatori.

(www.jabuka.tv)
4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.