U petak ”Plava noć” Nogometnog kluba Široki Brijeg

Tradicionalna ”Plava noć” Nogometnog kluba Široki Brijeg održat će se u petak 29. siječnja 2016. godine u širokobriješkom hotelu Park s početkom u 19.00 sati.

Za očekivati je i ove godine punu dvoranu i vrhunsku atmosferu, uz oko 300 prijatelja, simpatizera i sponzora našeg kluba te igrače, trenere i vodstvo.

U sklopu bogatog programa nastupit će ženska klapa Diva, tamburaški sastav Domano i humorist Frano Vukoja, a bit će priređena i tombola s vrijednim nagradama, priopćeno je iz NK Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Zubi je ono što odjekuje hrvatskim nogometom jedno od svjetala si ti moj široki pacenice u rukama udbaša milicioner raznih prevaranata službenika raznih partija stranka poduzeća osoba…ti si jedno od svjetala u tome mraku i kaljuži i molimo se da otidjes iz toga mraka na potpuno svjetlo svjetlo dobra bez Zdravka Mamića raznih prijatelja vasa i vasketa brkica…..tzv hr domoljuba u vidu raznih tajnika prijeratnih suradnika svakoga i svačega što nije hr naroda……Siroki je ime sveto na ponosu kraju i svome rodu i nije pao biti će pasti dok god ima nas skirpate koji ga vole iz srca glavom dušom i tijelom..amen ajmo dalje ići bez Mamića i njemu slicnih

  • doći ću i ja pokušat ću utjecati na imenjaka da za milon eura dovedemo 5 novih igrača i prodjemo to famozno 2 pretkolo LP. Da točno tako.ne treba nam više novca od milje trebamo 2 golgetera 2 obranbena igrača i jednog veznog a već u petak kazat krsingeru i barabanu idite u cibaliju ako vas oni žele a krstanoviću kazati da posušje traži centarfora

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.