U Mostaru svečano zatvoren 27. Međunarodni simpozij

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru u petak je svečano zatvoren 27. Međunarodni simpozij u organizaciji DAAAM International Week 2016.

Polaznicima međunarodne doktorske škole urečene su diplome za sudjelovanje te svi koji su simpoziju pridonijeli na bilo koji način su dobili zahvalnice, potvrdnice ili diplome od organizatora.

Rektorica Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Ljerka Ostojić potpisala je sporazum o donaciji fotografija, koje su predstavljene na izložbi održanoj u sklopu „DAAAM International Week 2016.“, s autorom fotografija prof. dr. Markusom Stopperom.

Cjelokupna zbirka fotografija sastoji se od 30 fotografija koje je Sveučilište u Mostaru prihvatilo kao prvi fundus buduće sveučilišne galerije.

Prof. dr. Ivo Čolak nazočnima je prikazao kako je rekonstruiran Stari most u Gradu Mostaru te je opisao detaljnu montažu, postavljanje skele kako bi približio izgradnju mosta kojega obilaze turisti iz cijeloga svijeta.

Mladen Kostić nazočne je upoznao s osnivanjem i radom Intera Tehnološkoga Parka koji aktivno djeluje, s mladim ljudima, na području grada na Neretvi.

Svi koji su sudjelovali na zatvranju 27. Međunarodnoga simpozija nazdravili su čašom šampanjca za uspješno održavanje simpozija.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.