“Nisam se bojao umrijeti” u Širokom Brijegu

U nedjelju, 30. listopada 2016. u kino dvorani „Borak“ u Širokom Brijegu s početkom u 19 sati održat će se projekcija igrano-dokumentarnoga filma Jakova Sedlara “Nisam se bojao umrijeti – domoljubna misija Antona Kikaša 1991.”

Uz sjajnu glumačku postavu, Andreja Dojkića u glavnoj ulozi  – Kikaša, Armanda Assantea u ulozi Paula, engleskoga trgovca oružjem, Božidara Alića, Dragana Despota, Duška Gojića i mnoge druge u sat i 45 minuta Sedlar i scenarist Hrvoje Hitrec prikazali su nepoznate detalje junačke priče iz Domovinskoga rata koje im je ispričao sam Kikaš.

Film iznosi detalje domoljubne misije 1991. godine, poklona oružja hrvatske zajednice Toronta, MUP-u i Zboru narodne garde RH te vam nakratko vraća sjećanja na vrijeme i događaje kada su se nad Hrvatskom nadvili tamni oblaci i kad je velikosrpski agresor ne samo sve uništavao nego je htio i prisvojiti veliki dio hrvatskoga teritorija, koji od stoljeća sedmoga pripada Hrvatima.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Čovjek koji je bogu fala živi primjer pravog istinskog domoljuba kad se pogleda dokumentarac teško da itko može ostati ravnodušan. ..kamo sreće da trenutni lideri politički imaju srca ljubavi poštovanja kao Kikas prema svojoj domovini i svome narodu. … sve bi bilo bajno. …U svakom slučaju preporučujem svima da pogledaju dokumentarac i da vide kako se čovjek i dan danas nakon svega što je prošao u životu i dalje posvetio svojoj domovini i reklamiranju lijepe naše po cijelom svijetu.
    Gospodin.

  • Gledao sam dokumentarac i odusevio me ,pravi domoljubi su spremni ici do kraja za domovinu , uzor mladim ljudima, a o politicarima bolje nista ne rec ..
    .

  • Bio je film i u Mostaru, veliki vođa je bio domaćin Kikašu… i on je, ponukan Kikašovim filmom odlučio snimiti film “NISAM SE BOJAO UKRASTI! ” Radnja je smještena u predratno vrijeme, kraj 80-tih godina, snimati će se u Mostarskom Sokolu, te ostalim tvornicama gdje je veliki vođa stavio svoj pečat! 😀

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.