U Mostaru održana tradicionalna ”Noć Plemića”

U ljetnikovcu Radobolja u Mostaru u četvrtak je održana tradicionalna “Noć Plemića” kojoj je nazočio veliki broj gospodarstvenika, sportskih radnika i političara.

Predsjednik Upravnog odbora HŠK Zrinjski Denis Lasić zahvalio je svima koji su došli podržati klub.

Svi mi zajedno smo preponosni na prošlu godinu i na prošlu sezonu, aktualni smo osvajači prvenstva i aktualni smo osvajači kupa, napravili smo dugoočekivani iskorak u Europi i igrali grupnu fazu Konferencijske lige, na svom stadionu koje je ispunio uvjete UEFA-ine kategorije IV i samim time smo ispunili sve ono što smo skromno obećavali, rekao je u svom obraćanju Lasić.

Naglasio je kako su i ove godine ”Plemići” spremni ponoviti svoje uspjehe.

Spremni smo i nadamo se da ćemo to uspjeti, ne sumnjamo u kvalitetu naše momčadi i svega oko naše momčadi. Ove godine smo napravili određeni iskorak i u infrastrukturnom smislu. Osim trening kampa u Rodoču gdje su uvjeti idealni uvjeti za rad, počeli smo sa izgradnjom istočne tribine, ona nam je potrebna i tehnički i svakako drugo. Nadam se da ćemo uz pomoć svih razina uspjeti završiti taj projekt kako bi ovom klubu osigurali da ima svoj dom koji mu dolikuje, kako dolikuje osmerostrukom osvajaču prvenstva, zaključio je Lasić.

(Fena)

14 komentara

 • Ma đžaba im pare, titule, gospodluk( lažni) kada sujeta vlada, ….nema tu ništa plemićko.
  Lažnjak je to veliki.

 • Ovi veliki navijaci zrinjskog ce prvi doći po glasove u Široki, i s tim glasovima ce dobit izbore i dalje financirat zrinjski s našim novcem koji nam otimaju i hvalit ce se kako je zrinjski najbolji,
  S kim je vlasnik kluba (kabiri) sijedio na večeri hahha

 • Koji gospodarstvenika???
  Ajde nabrojite 2 gospodarstvenika koji ulažu u klub!
  Neka nama državni para inače bi propali za jednu sezonu!
  Nemoj da živimo u zabludi!
  U Širokom i Posušju su gospodarstvenici koji financiraju svoj klub s vlastitim novcem a da nespominjem HKK Široki i njihove uspjehe ,također i HKK posušje ,a nas nek je stid nemam Košarke u gradu nikako
  Ja bi se naklonio tim gosopdarstvenicima !!!!

 • Nekada su u Zrinjski privatnici- poduzetnici davali svoje novce. Davali zato što su htjeli, imali, voljeli i nisu žalili. Danas je tih ljudi nestalo. Nema ih. Damas su u klubu menadžeri, tehno mensdžeri i stručnjaci svih vrsfa i da se razumijemo rade dobar/ odličan posao….ali samo rade posao.
  Da treba staviti ruku u džep i dati u Zrinjski mučno. Mozda jedan, tesko dvijica..e tako je i u Širokom Želji Sarajevu…svugdje

  Nema više onih što nisu pitali ko će dati. Oni su davali

 • za14:28
  tocno davalisu poduzetnici tude novce imoje zrinski svoje zelenase i kamatare alminiski poste putevi elektro privreda

 • 18:58
  Mozda je danas tako. Ne znam. Ali ha sam pričao o vremenu kada Al. Kombibst nije davao skoro pa ništa, hedbsko tako i Elektropfivtreda. A ako jesu onda su dacali podjrdnako Zrinhskom i Širokom. Skobofno pitsj nekig starijeg id sebe. Ssuroki je imao trtor porez 2% kojega je uveo gen. JELIĆ , slobodno se raspitaj po Širokom. A ja vjerujrm da ti to znaš samo se praviš mutav. Dočim u Zrinjskom je bila drugačija situacija….vukli privatnici u pravom smislu riječi i na tomu im hvala.

 • Ma kakvi plemići i klnac palac. Niko nikog ne poznaje. Dođu plate da se posliukaju i gotovo. A biti će ih 50% koji neće niti platiti. Nema tu ničeg plemićkog…. samo interesno i da te vidi glavni baja. Ništa više.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.